Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man steelt levensgroot ijsje Goes

Toegevoegd: 29-07-2013, 15.17 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft zondagavond een man aangehouden die een levensgroot ijsje zou hebben gestolen bij een snackbar.


De politie kreeg rond 22.30 uur de melding binnen dat een getuige iemand met het ijsje had zien sjouwen. Het ijsje zou thuishoren bij een snackbar als reclamemateriaal en de persoon die er mee liep zou niet de eigenaar zijn.

Agenten zijn naar het station gereden, want daar zou de man zich inmiddels ophouden. De getuige had een groepje mensen in het station zien lopen met het ijsje en had gehoord dat zij het ding hadden laten vallen in de onderdoorgang naar het spoor. De getuige gaf een goed signalement door van de man die ermee had lopen slepen.

Agenten hebben op het station een 27-jarige man uit Oost-Souburg aangehouden die aan het signalement voldeed. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Daar heeft hij een verklaring afgelegd. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Tegen 01.00 uur vannacht is de man weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (30-7-2013 om 13:22)
Hoe dom kun je zijn uit baldadigheid een reclamebord meepakken en er op het station mee rond gaan lopen. valt niet op hoor dit lijken mij eerder soepburgers
Kees (30-7-2013 om 07:49)
Met deze hitte gaat een ijsje er wel in.
Michelle (29-7-2013 om 18:43)
Misschien wilde hij zelf ijs gaan verkopen vanuit zijn voortuin!!
Janse (29-7-2013 om 18:09)
Die man had wel zin in een ijsje de verpakking bracht hij zelf mee
Jose (29-7-2013 om 17:37)
Hosternokke, dat is nog eens een overtreding! Op stap met wat vrienden en je hebt zomaar een IJS-je te pakken.Minimaal drie agenten 2 1/2 uur bezig. Resultaat: taak strafje. Een praatje met de "dader", bij het station had mijns inzien genoeg geweest. Scop onder zijn kont nog beter maar dat mag niet.
Eigenaar (29-7-2013 om 16:25)
Mijn dank gaat uit naar de politie Goes en de spoorweg politie voor het snel optreden nogmaals bedankt.
Cookie-instellingen beheren