Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 70 km

Man voor vierde keer betrapt zonder rijbewijs

Toegevoegd: 30-07-2013, 18.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 20-jarige man uit Domburg is maandagmiddag in Middelburg voor de vierde keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs. 

Agenten zagen de man rijden op de Looierssingel. Toen ze hem staande wilde houden reed de man door het rode verkeerslicht. Uiteindelijk kan de verdachte, met behulp van een tweede surveillanceauto, op het Groene Woud staande gehouden worden. Omdat hij slechts een geldig rijbewijs voor een bromfiets kan tonen wordt hij meegenomen naar het bureau voor een verklaring. 


De auto van de man is in beslag genomen. De kwestie wordt voorgelegd aan de officier van justitie. Deze bepaald of de Domburger een boete krijgt of zich voor de rechter moet verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (1-8-2013 om 09:22)
In polen met 1 keer geen auto meer en geen rijbewijs,veel te slap die politie hier
Francois (1-8-2013 om 01:32)
Pfff ik zou levenslang geven.... Dikke prent en auto verbeurd verklaren is wel op zn plaats.
Witte (31-7-2013 om 11:42)
Bekeuren helpt niet Stelletje softies . Sla die vent eens een paar gebroken poten , wedden dat het helpt !!!!!!!
Henri (31-7-2013 om 10:35)
Waarom doet hij dit?? Omdat onze politiek en justitie zo SLAP zijn dat hij weet er toch niet veel gebeurt en kleine straf..Dus alleen maar spannend en stoer want volgende dag loopt hij weer rond.. Gooi hem voor 1 jaar in de cel wegens gevaarlijk en misdadig gedrag !Doet hij het nooit weer !!
Alfons (31-7-2013 om 10:20)
Ach, na verhoor wordt hij weer naar huis gestuurd en rijd hij straks weer lekker rond in zijn auto. Onverzekerd en wel. Welke straffen zijn er tegenwoordig nog?
Jan (31-7-2013 om 01:42)
Hij zal wel een slechte jeugd hebben gehad, deze man moet zo snel mogelijk zijn rijbewijs terug krijgen , dan kan de politie zich weer bemoeien met de mensen die om 05.45 uur naar Rotterdam rijden om te werken te flitsen voor 10 km te hard , echt waar Nederland gaat naar de kloten
Cookie-instellingen beheren