Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wurgslang na vier jaar teruggevonden

Toegevoegd: 30-07-2013, 18.56 uur
Door: Omroep Zeeland
TERNEUZEN - De wurgslang die vier jaar geleden uit een woning aan de Gouwestraat in Terneuzen ontsnapte is terecht. Het beest is dood gevonden onder het dak bij de buren van de eigenaar van de slang.


De slang kwam tevoorschijn bij het plaatsen van zonnepanelen op het dak van de woning. In juli 2009 meldde de eigenaar van de slang de vermissing bij de politie. Het ging om een boa constrictor van 1.70 meter lang die volgens de politie niet gevaarlijk voor mensen was. 

De eigenaar van de slang is op dit moment op vakantie. De buren bewaren de dode slang totdat hij terugkomt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Witte (5-8-2013 om 04:19)
Ik spreek hier wel over een wurgslang . Niet over wat hij op kan eten ,,,,,,,,,Rare figuren met slangen . De enigste slang die hier thuis hoort is een tuinslang !
Leon Theuns (3-8-2013 om 13:04)
0.25cm is 2.5mm, das een verrekt klein hondje die eet hij wel denk ik.
Cynthia (3-8-2013 om 08:49)
@Witte: omdat hij niets dikker eet dan het dikste punt van zijn lichaam. Een muis? Ja... Een (kleine) rat? Ja... Maar een baby? Nee hoor, dan moet je nogal een flink grotere slang hebben...
K (31-7-2013 om 12:33)
Ik zal het beest ergens verstoppen zodat als de eigenaar zijn voordeur opendoet hij schrikt van een slang die voor zijn voeten valt zijn verdiende loon ik denk dat die mensen flink geschrokken moeten zijn bij het plaatsen van die zonnenpanelen.
Witte (31-7-2013 om 11:38)
VRAAGJE : Hoe kan een wurgslang van 1,7 meter , nu ongevaarlijk zijn voor mensen ? Stel je voor : het lieve dier is ontsnapt en heeft een verschrikkelijke honger en mijn hondje is maar 0,25 cm hoog , of ons lief pasgeboren kindje ???? Verbieden die rare dieren , die horen hier niet thuis .
Cookie-instellingen beheren