Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Voor vijfde keer zonder rijbewijs

Toegevoegd: 01-08-2013, 10.39 uur
Door: Roland de Jong
DOMBURG - In Domburg is woensdagmorgen een man aan de kant gezet die deze maand al vier keer eerder was bekeurd voor het rijden zonder geldig rijbewijs.


Surveillerende agenten zagen de man rond 08.45 uur een rijden op de Domburgseweg. Zijn eigen auto was in de afgelopen week al in beslag genomen. Hij reed nu in de auto van een ander.

De politiemedewerkers zetten de auto aan de kant en vertelden de 20-jarige Domburgse chauffeur dat hij voor de vijfde keer bekeurd werd. Het enige rijbewijs dat de Domburger in zijn bezit had betrof een brommerrijbewijs en dat is nu ook door de agenten ingenomen.

De jongeman krijgt nu opnieuw een proces-verbaal en hij moet (op eigen kosten) een toets gaan afleggen bij het CBR om te kijken of hij überhaupt wel geschikt is voor het halen van een rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
FAIL ! (17-8-2013 om 10:08)
Inderdaad adje, justitie faalt hier schaamteloos (letterlijk) en dan vraagt de overheid zich nog af waarom er geen respect meer voor ze is ? respect moet je verdienen,en dat doe je niet door dit soort randdebielen de hand boven het hoofd te houden en normale burgers te pesten met onzin.
Sb (15-8-2013 om 12:30)
@sari... er staat bij dat hij op EIGEN kosten een test af moet leggen.... Maar dit slaat echt alles... 5x zonder rijbewijs en er nog mee wegkomen... straks mag je nog een inbreker ofzo zijn zonder dat je straf krijgt... Zowiezo weet ik uit eigen ervaring dat als je de politie ze niks voor je doen.
Mbz (7-8-2013 om 14:37)
Een flinke boete en een paar nachtjes in het beste hotel van middelburg..of hij gaat gewoon sparen voor een geldig rijbewijs,maar ja dan moet je hard werken he..
Domburger (2-8-2013 om 22:53)
Hahaha 5 keer ik dacht dat ie het wel geleerd had bij de vierde keer, ik zei nog tegen hem je word binnenkort echt gepakt maar hij luisterde niet. Maar dit is nog lang niet alles dat ie doet mensen zouden raar opkijken als ze alles wisten.
Sari (2-8-2013 om 22:22)
Ja hoor ;voor de 5e keer aan gehouden zonder rijbewijs. lak aan alle normen en waarden .WAAR BLIJFT NU HET GEZAG. OOk nog een test afleggen op gemeenschaps geld HIER MOET JE TOCH VAN KOTSEN.
Bartje (2-8-2013 om 17:55)
Radio 538 heeft hij wel gehaald in elk geval tijdens het nieuws!! hahahahaha
Cookie-instellingen beheren