Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 237 km

Mannen opgepakt voor slaan met fles

Toegevoegd: 01-08-2013, 19.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
RENESSE - Vannacht, rond 01:30 uur, zijn twee 22-jarige mannen uit Heijningen en Zevenbergen aangehouden door de politie. Ze worden er van verdacht een 23-jarige man uit Venlo te hebben geslagen met een glazen fles. 

Alle betrokkenen waren aanwezig in een horecagelegenheid in Renesse toen er een woordenwisseling ontstond tussen de drie mannen. Tijdens de woordenwisseling pakte één van de twee aangehouden verdachten een glazen fles en sloeg hiermee naar de man uit Venlo. Die liep hierdoor verwondingen op aan zijn hoofd en arm. De snijwonden zijn door een arts gehecht. 


De verdachten zijn beide overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zijn ze in verzekering gesteld, omdat het onderzoek nog niet is afgerond. Er moeten nog getuigen gehoord worden en er moeten door de politie nog camerabeelden bekeken worden. De Venloër heeft aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (2-8-2013 om 08:34)
Wanneer de drank is in de man..........
Bram (2-8-2013 om 02:19)
Straffen met dezelfde handeling. Weet de dader gelijk hoe dat voelt !
Cookie-instellingen beheren