Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 39 km

Vlissinger betrapt met heroïne en cocaïne

Toegevoegd: 06-08-2013, 19.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Maandagmiddag rond 14:30 uur wilden twee agenten een 38-jarige Vlissinger controleren op basis van de Opiumwetgeving.


De man, die op zijn scooter door de Irislaan reed, werd door de agenten aan de kant gezet en op hun vraag of hij drugs bij zich had, begon hij zijn zakken leeg te halen. Nadat hij een zakje met, vermoedelijk, drugs tevoorschijn had gehaald, ging de Vlissinger er ineens vliegensvlug vandoor. De agenten hebben meteen de achtervolging ingezet.

Omdat de achtervolgde een kliko omver gooide kwam er tijdens de achtervolging een agent ten val. Hij is lichtgewond geraakt aan zijn knie en hand. In de Albert Cuyplaan wisten de agenten de man te achterhalen. Hij is aangehouden en, onder hevig protest en verzet, overgebracht naar het politiebureau. Op het moment van de aanhouding had de man geen drugs op zak.  

Toen de man goed en wel in een ophoudkamer op het politiebureau zat, zijn de agenten gaan zoeken naar eventuele drugs die de man hoogstwaarschijnlijk wel bij zich heeft gehad. Op aanwijzingen van getuigen troffen de agenten een zak met hierin bolletjes cocaïne en verpakkingen heroïne. Dit lag in een brandgang in de buurt van de Albert Cuyplaan. De harddrugs zijn door de politie in beslag genomen. 

Omdat de Vlissinger een veelpleger is, is hij in verzekering gesteld en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zit hij nu nog vast. Hij zal deze week voor de rechter-commissaris geleid worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rosa104 (7-8-2013 om 15:42)
Aanpakken die soort mensen en niet te zachtzinnig.......
Jos (7-8-2013 om 08:37)
Vraag me af of de eigenaar van die kliko nu ook een boete heeft gehad want die stond sinds vrijdag daar op de stoep...? Moest wel lachen toen ik voorbij liep met de honden want ik zag 2 agenten flink zweten en buiten adem haha. In ieder geval weer wat rotzooi van de straat! Goede aktie dus!
Alfons (7-8-2013 om 08:22)
Ach effe ondervragen en dan weer naar huis. Vanavond loopt hij weer te dealen op straat. Zo gaat dat tegenwoordig. Het is toch een veelpleger dus waarom zouden ze hem vast houden he.
Cookie-instellingen beheren