Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tom-Tomdief moet twee maanden cel in

Toegevoegd: 09-08-2013, 09.43 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Geen ISD-maatregel, waarbij een veelpleger voor twee jaar achter de deur van een instelling voor stelselmatige daders verdwijnt, maar een gevangenisstraf twee maanden. Die straf kreeg een 45-jarige Vlissinger 'Tom-Tom-Tony' donderdag opgelegd door de Middelburgse rechtbank.


Op 5 juli vorig jaar werd hij veroordeeld voor het stelen van 32 Tom-Toms uit auto's en kreeg daarvoor twee jaar cel waarvan de helft voorwaardelijk opgelegd. Midden april kon hij het weer niet laten en probeerde hij in Vlissingen weer zo'n apparaat uit een auto te stelen.

Hij werd betrapt, in de kraag gevat en achter slot en grendel gezet. Omdat hij nog in zijn proeftijd liep toen hij de fout in ging eiste de officier ook dat-ie dat voorwaardelijke deel moet gaan uitzitten.

Zie ook:
- OM wil Tom-Tom dief tijd cel in (26-07-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (15-8-2013 om 15:06)
Ja mensen, je kon erop wachten natuurlijk die lage strafjes van rechters in Nederland. Hoeveel strafbare feiten moet zo een iemand nog plegen om daadwerkelijk een ISD opgelegd te krijgen?!?!?!?! Liep nog in z'n proeftijd ook dus LEERT ER NIET VAN!!!
Tuurlijk (9-8-2013 om 20:36)
Wanneer dus over 2 maanden je TomTom word gejat, dat weet je waar je zijn moet.... Kom op: over 2 maanden is hij het echt niet verleerd hoor! Als ik T.T.T. was zou ik maar eens ECHT wat gaan maken van het leven. Waar heb je anders op terug te kijken wanneer je oud bent.
K (9-8-2013 om 16:05)
Ze hadden deze man beter stom stom tony genoemd, in zijn proeftijd weer de fout in dan ben je niet de snuggerste dan heb je in mijn ogen schijt aan je straf schijt aan de nederlandse staat en dan krijg je ook nog een gratis vakantie in het staatshotel als beloning, kan dat nu niet anders.
"Jansen" (9-8-2013 om 12:41)
Ook ik ben door TTT bestolen van m'n apparaat en nu mag ie wel even twee maanden zitten...... De schade aan m'n auto was gelukkig verzekerd maar gaat ie nu alle schades ook terugbetalen?
Cookie-instellingen beheren