Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugs en mes in beslag genomen

Toegevoegd: 09-08-2013, 14.52 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - Tijdens een surveillancedienst heeft de politie dinsdag drugs en een mes in beslag genomen.


De politie zag op een parkeerstrook, parallel aan het spoor bij de Stationsstraat in Kapelle twee mannen zich tegoed doen aan wodka. Een van de mannen, 21 jaar oud en afkomstig uit Kapelle, bleek bovendien drie joints, twee gripzakjes met hennep, een gripzakje met hasj en vouwmes bij zich te hebben.

Alle goederen zijn in beslag genomen. De mannen hebben afstand gedaan van de drank, de softdrugs en het mes. Met een boete op zak mochten zij hun weg vervolgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (9-8-2013 om 20:26)
Wat betreft de softdrugs en het mes dat snap ik, maar de drank? Op welk grond is dit in beslag genomen? Tenzij de APV van kapelle daar iets over zegt natuurlijk. Maar meer dan terecht, zo voorkom je problemen, dus afpakken die handel.
Cookie-instellingen beheren