Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Man beledigt agent in Goes

Toegevoegd: 11-08-2013, 16.00 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de nacht van zaterdag op zondag was het al enige tijd onrustig voor een uitgaansgelegenheid in Goes. De reden was onenigheid tussen twee groepen. 


De groepen wilden en gingen niet uit elkaar en wachtten elkaar steeds op. Met name één man, een 18-jarige man uit Goes zocht voortdurend de confrontatie op. Uiteindelijk stapte een deel van zijn groep in een auto en reed weg. \

Een andere 19-jarige man uit Goes uit zijn groep wilde aan de agenten die ter plaatse waren uitleggen wat er volgens hem aan de hand was. Hij werd door de 18-jarige man meegenomen omdat deze niet wilde dat hij zijn verhaal deed aan de agenten. De man wilde weer teruglopen maar kreeg daarbij een flinke klap van de 18-jarige man. De agenten halen ze uit elkaar en de 18-jarige man liep vervolgens weg.

De twee mannen ontmoeten elkaar even verderop weer en toen vorderden de agenten de 18-jarige man een andere kant op te lopen. Hieraan voldeed hij niet waarop de agenten hem aanhielden.

Na de aanhouding slingerde hij beledigingen naar het hoofd van één van de agenten. Hiervan wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo (14-8-2013 om 07:39)
Prima dat die jongen mee genomen is kan ie ff na denken alleen van die beledigingen vind ik over dreven want als iemand mij beledigd en ik wil er aangifte van doen zouden ze me hard uit lachen
Adrie. (12-8-2013 om 13:57)
Ik vind dat de politie nog veel geduld heeft gehad met deze grappenmakers
Michelle (11-8-2013 om 19:57)
Wat een werk voor die agenten voor één van die hufters. Pak hem maar eens goed aan!!
Motomar (11-8-2013 om 17:14)
Pff wat een geduldige agent zeg!!had maar net zoals je collega die achter die motorrijder zat in vlissingen gedaan...jullie hebben niet alles te nemen van dat schorrie morrie en je te laten uitschelden of terroriseren zeg!volgende keer de pepperspray er op dat zal ze wel snel leren
Buffy (11-8-2013 om 16:55)
Dat is een nachtje cel en 300 euro boete!!
Cookie-instellingen beheren