Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 30 km

Man (20) op gewelddadige wijze beroofd

Toegevoegd: 14-08-2013, 20.25 uur
Door: Roland de Jong
BROUWERSHAVEN - Op de Spuiweg in Brouwershaven is vannacht een 20-jarige man uit Duisburg (D) op straat mishandeld en van zijn telefoon beroofd. Hij is daarbij gewond geraakt en heeft zich later die avond laten behandelen bij de huisartsenpost in Zierikzee.


Het slachtoffer fietste vannacht omstreeks 02.00 uur op de Spuiweg toen hij werd aangesproken door drie mannen. Deze dwongen hem om te stoppen en zijn mobiele telefoon af te staan. Vervolgens schopten en sloegen de verdachten het slachtoffer, waardoor deze met zijn fiets op de grond viel.

Ook toen de man al op de grond lag werd er nog enkele malen tegen diens lichaam geschopt. De man lukte het even later echter toch om van zijn belagers weg te rennen. Enige tijd later, als de daders alweer in de nacht zijn verdwenen, loopt de man terug naar zijn fiets om zijn weg naar de camping te vervolgen.

Voor zover bekend zijn er geen getuigen. Toch is de politie op zoek naar mensen die meer over de zaak kunnen vertellen. Er zijn drie signalementen vrijgegeven. Dader 1 is een blanke man van ongeveer 25 jaar oud. Hij is circa 1.85 meter lang en iets gezet, maar niet dik. De man had donker haar en droeg een donkere muts, een donker jack en blauwe jeans.

De tweede dader was ook blank. Hij was ongeveer even oud als dader 1 maar wel wat korter: circa 1.70 meter lang. Deze dader had een kaal hoofd. Hij droeg een donkere pullover, een rode trainingsbroek met strepen en zwarte schoenen. De derde man was ook blank, had eveneens een kaal hoofd en had een slank postuur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wee (15-8-2013 om 12:04)
Welke taal of met welk accent spraken de rovers?, Dat is heel belangrijk.
Bart (14-8-2013 om 22:27)
ONGELOFELIJK DIT WEER ZEG!!!! En dat voor een mobiele telefoon! En die fiets laten ze staan!!! Als ik t zou zien he!!!!!!!!!!! Rotlui! kunnen ze wel 3 tegen 1!!!! Smeerlappen! Hier wordt ik zo KWAAD om he! Zo laf zo smerig zo gemeen ben je dan!! Iemand zomaar pijn doen!! VEERSCHRIKKELIJK!!!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren