Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Mannen aangehouden met drugs en vuurwapen

Toegevoegd: 21-08-2013, 16.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Vannacht hebben surveillerende agenten tijdens een controle twee Vlissingers aangehouden omdat zij hennep en cocaïne bezitten. Een van de verdachten had bovendien en een doorgeladen vuurwapen in zijn tas. 


De verdachten trekken de aandacht van de agenten doordat zij midden in de nacht op de Toutenburg in Vlissingen hun auto half op de weg geparkeerd hebben en daarbuiten rustig een biertje staan te drinken. Op het verzoek om een legitimatiebewijs te tonen opent een van de mannen (23-jaar) zijn tas waaruit vervolgens een doordringende hennepgeur te voorschijn komt. Voor de agenten reden om de inhoud van de tas nader te bekijken.

Daaruit komen een vijftal gripzakjes met hennep, een drietal bolletjes cocaïne en een klein model vuurwapen tevoorschijn die bovendien doorgeladen blijkt te zijn. Na deze vondst is de man onmiddellijk aangehouden. Omdat zijn kompaan (24 jaar) ook een gripzakje met hennep en twee bolletjes cocaïne op zak heeft wordt hij evenzo aangehouden. 

Tijdens het verhoor komt naar voren dat de 23-jarig man een veelpleger is. Hij blijft in ieder geval nog tot vrijdag vastzitten. Dan wordt hij voorgeleid aan de Rechter-commissaris. De andere man mocht na verhoor weer naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
G (22-8-2013 om 11:21)
Sjongeh jongeh
Marco (22-8-2013 om 01:52)
Kordaat optreden van de agenten. Nu is het de beurt aan de rechterlijke macht (of wat daar nog van over is) om te laten zien wat zij (nog) voorsteld.
Ben (21-8-2013 om 19:16)
Een paar dagen vast voor zomaar wat drugs bij je te hebben gelukkig reden ze niet te hard, want dat zou pas echt misdadig zijn geweest
Cookie-instellingen beheren