Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Verdachte Vlissingen schiet nieuwe vriendin neer

Toegevoegd: 24-08-2013, 14.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De 43-jarige man die afgelopen dinsdagavond in Vlissingen een 41-jarige vrouw heeft bedreigd en mishandeld met een vuurwapen heeft later in België zijn nieuwe vriendin per ongeluk neergeschoten. Dit schrijft de Belgische krant Het Laatste Nieuws. 

De man is dinsdagavond door de Antwerpse politie gearresteerd. Hij ging die avond laat bij zijn ex in Vlissingen langs om ruzie te maken over een omgangsregeling voor de kinderen. Hij bedreigde haar met de dood en zette een pistool tegen haar hoofd. Toen het wapen haperde, gaf hij haar een paar rake klappen en vluchtte hij vervolgens in zijn auto richting België.  


Toen hij onderweg op een parkeerplaats aan de Belgisch/Nederlandse grens stopte en aan zijn pistool prutste, ging het alsnog af. De kogel boorde zich in de rug van zijn Duitse vriendin, die naast hem in de auto zat. Hij zocht op zijn telefoon het dichtstbijzijnde ziekenhuis en belandde in Brasschaat. Agenten waren snel ter plekke en kregen van de man het hele verhaal te horen.  

De vrouw is inmiddels buiten levensgevaar. De man is door de politie opgepakt en wordt verdacht van poging tot moord. Nederland heeft gevraagd de man uit te leveren.

Zie ook:
- 21/08/2013: Verdachte Vlissingen aangehouden                   
- 21/08/2013: Vrouw bedreigd met vuurwapen       


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anno (28-8-2013 om 16:38)
Lekker aan de drugs blijven, is goed voor je joh! Ik zou al je geld aan coke besteden en in 1 lijn weg snuiven. Doe je de wereld een plezier mee!
Vrouw (26-8-2013 om 12:41)
Hij zou zich eens de vraag kunnen stellen waarom mag ik mijn kinderen niet zien / willen de kinderen mij wel zien
Petrus (25-8-2013 om 13:01)
Typisch geval van zo'n wannebe idioot die denkt dat de hele wereld bang voor hem is. Het is wel duidelijk dat deze, met z'n garnalen verstand, is blijven steken in zijn jonge kleuter jaren.
Frankie (25-8-2013 om 12:29)
TJEETJE!! wat een MAFKETEL. Gevaarlijk mannetje en wat een geluk voor deze vrouw dat het wapen weigerde!! Die gestoorde moet voor lange tijd op gesloten worden,Maar ja hij heeft het al zo moeilijk,hij mag zijn kinderen niet zien.
K (25-8-2013 om 11:53)
Sorry hoor wil niemand beledigen maar wat een sukkel zeg, misschien is het slimmer om geen vuurwapens in je bezit te hebben dan kun je 1niet schieten en 2 kunnen er geen ongelukken gebeuren met vuurwapens, bovendien vind ik vuurwapens een teken van zwakte, gebruik toch gewoon je vuisten
Vlissinger (25-8-2013 om 02:28)
Alsjeblieft, NIET uitleveren! want hier komt er weer zo'n net zo criminele advocaat (want dat zijn het, criminelen) die de rechter met wat tranen ompraten, want het was een ongeluk blablabla.
Cookie-instellingen beheren