Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 95 km

Man mishandeld bij sussen van vechtpartij

Toegevoegd: 25-08-2013, 12.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een 47-jarige man uit Zelzate is vrijdagavond rond 23.00 uur met een helm in zijn gezicht geslagen toen hij een ruzie wilde sussen in Vlissingen. Een man was uit een café gezet omdat ie lastig was, een groep mannen uit hetzelfde café ging vervolgens vechten met de man.  


De 47-jarige pakte de man, die uit de zaak was gezet, uit de groep. Hij hield hem vast en liep met hem naar een in de buurt geparkeerd staande politie-auto. Hij dacht dat de man daardoor wel rustig zou worden. Hij zette de man neer bij de politie-auto, zei dat hij zich rustig moest houden, en liep vervolgens weg.

Maar de man kwam achter hem aan, pakte een helm, die op de grond lag, beet, keek de 47-jarige man aan en haalde uit met de helm. De helm kwam met volle kracht tegen het hoofd van de man. Hierdoor heeft de man flinke verwondingen opgelopen en hieraan heeft hij zich laten behandelen door de huisartsenpost. 

Op het moment van het incident liepen de agenten van de geparkeerde politie-auto op een andere lokatie te surveilleren. De 47-jarige man heeft de volgende dag aangifte gedaan van deze zware mishandeling.

De politie verzoekt getuigen die het incident gezien hebben zich te melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren