Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man op heterdaad betrapt voor diefstal

Toegevoegd: 25-08-2013, 12.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zondag rond 04.00 uur ziet een vrouw in de Kastanjelaan in Middelburg een man staan. Even later ziet ze deze man rennen en omdat ze het niet vertrouwt belt ze de politie.

Ze geeft een signalement door en agenten treffen op de Espenlaan een man aan die hieraan voldoet. In de buurt treffen de agenten in een brandgang een tas aan met allerlei persoonlijke spullen. Omdat de vluchtroute van de man vermoedelijk via deze brandgang loopt, houden ze de 21-jarige man hierop aan.


Hij ondergaat een fouillering en dan vinden de agenten ook nog een aanzienlijk geldbedrag en een aantal telefoons. De tas behoort aan een vrouw die in de buurt woont en zij heeft aangifte gedaan. Zij miste ook een geldbedrag wat precies overeenkwam met het geldbedrag dat de man bij zich droeg.

Een agent met diensthond vindt later ook nog een portomonnee. De man, afkomstig uit Middelburg, is geen onbekende van de politie en is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B Ukkum (26-8-2013 om 14:31)
Complimenten aan deze vrouw, mooi "heterdaadje". Inbraak is niet alleen een verlies van persoonlijk eigendom, maar ook een zware inbreuk op je privacy en veiligheidsgevoel. Helaas is ons rechtssysteem brak, zo een recidive krijgt een paar euro boete en staat even later weer gewoon op straat...
Fred (26-8-2013 om 10:01)
Gewoon een jaartje binnen houden
Annoniem (25-8-2013 om 17:22)
Geen onbekende van de politie, en ik denk voor erdere inbraken of e.v.t diefstallen en loopt gewoon weer vrij rond om zijn hobby weer uit te voeren. waar zijn we in godsnaam mee bezich in dit achterlijk land. zwaarder straffen en tbs geven levens lang.
K (25-8-2013 om 15:47)
Mooi werk!
Cookie-instellingen beheren