Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 300 km

Middelburger aangehouden voor diefstal

Toegevoegd: 26-08-2013, 11.42 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zondagnacht is in de Espenlaan een 21-jarige Middelburger aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een tas te hebben gestolen uit een woning. 


Een oplettende bewoonster in de Kastanjelaan ziet rond 04.00 uur die nacht een jongeman in de straat staan die zich verdacht gedraagt. Als deze het vervolgens ook nog eens op een lopen zet, vertrouwt zij het niet en belt de politie.

Aan de hand van het opgegeven signalement kunnen agenten de verdachte al snel aanhouden in de Espenlaan. Een eindje verderop vinden de agenten in een brandgang een damestas met persoonlijke spullen die toebehoren aan een bewoonster uit de Kastanjelaan.

Tijdens de fouillering van de verdachte wordt in zijn zakken enkele honderden euro's en meerdere mobiele telefoons gevonden. Op de vermoedelijke vluchtroute vindt een ingezette diensthond nog een lege portemonnee. 

De man is voor verhoor meegenomen naar het bureau en vervolgens in verzekering gesteld. De eigenaresse van de tas heeft aangifte gedaan van diefstal uit haar woning.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Copkiller (26-8-2013 om 13:14)
DeZe man zijn onschuld zal aan het licht komen en dan zal de maatsvhappij weer een schadeveroeding moeten geven dat is wat ze tegenwoordig doen met onze belasting centen
Tineke (26-8-2013 om 12:13)
Goed werk van de politie zo midden in de nacht. Dikke pluim ! Ben ze dankbaar dat ze nog even na kwamen praten.
Cookie-instellingen beheren