Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Bromfietser laat valse gegevens achter

Toegevoegd: 30-08-2013, 16.24 uur
Door: Roland de Jong
AAGTEKERKE - Bij Aagtekerke zijn woensdagavond net buiten de bebouwde kom twee fietsers aangereden door een bromfietser. Hij gaf het duo zijn gegevens, maar die bleken later vals te zijn. De politie zoekt getuigen.


Het ongeluk gebeurde tussen 17.45 en 18.00 uur. De twee fietsers, een echtpaar, raakten licht gewond. De fiets van de man raakte echter aanzienlijk beschadigd en daarom werden gegevens uitgewisseld. De gegevens van de bromfietser bleken later echter vals te zijn.

Het echtpaar, een 66-jarige man en een 70-jarige vrouw uit Hilversum, fietsten vanuit Meliskerke over de Koekoeksweg naar Aagtekerke. Ongeveer 200 meter voor de rotonde bij Aagtekerke reed de bromfietser tegen de achterzijde van de fiets van de man, die hierdoor over zijn stuur gelanceerd werd en met een klap op het wegdek van het fietspad terechtkwam. In zijn val raakte hij zijn vrouw die daardoor ook van haar fiets viel.

Het slachtoffer heeft zijn fiets voor 320 euro moeten laten repareren. De politie is dan ook op zoek naar de bestuurder van de bromfiets. Het zou gaan om een ongeveer 17-jarige jongen op een helder blauwe bromfiets met een zwarte buddyseat die naar achteren hoger oploopt. De jongen droeg op het moment van het ongeluk donkere kleding en een blauwe integraalhelm.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petrus (31-8-2013 om 10:47)
@Frank, wat een zielige domme reactie, goed lezen is een kunst. Er staat duidelijk dat de man (licht) gewond is. En als men met deze de politie belt dan komen deze wel degelijk. En wat die bromfietser betreft, het zal wel zo'n wannebe eikeltje zijn, die nu in aanzien stijgt bij z'n matties
Jeroen (31-8-2013 om 01:20)
Dit is idd wel een laffe daad zeg. Hopelijk zal die knul tot bezinning komen en zich zelf aangeven. Of anders dat zijn ouders hem dwingen om zich te melden. Het is al erg genoeg voor een bejaard echtpaar als je lekker op vakantie bent en gaat fietsen en wordt dan aangereden. Op zijn minst vergoeden.
Michelle (30-8-2013 om 21:47)
Anneke, je denkt dat die knul zich meldt. Denk het niet anders had hij géén valse gegevens afgestaan. Het signalement is voor anderen misschien duidelijk. Kan hij alsnog in zijn kraag worden gepakt!!
Moi (30-8-2013 om 18:58)
Laffe daad zeg...
Anja (30-8-2013 om 17:51)
Als je iemand zijn ID kaart vraagd kan iemand toch geen valse gegevens opgeven?? Heb je geen ID... politie bellen en gegevens van de brommer opnemen als de politie niet komt. Nooit iemand geloven op z'n blauwe ogen. Ik hoop dat deze weggebruiker snel gevonden word zodat hij flink kan dokken.
Anneke (30-8-2013 om 17:24)
En nu maar hopen voor het echtpaar dat die knul zich meldt of iemand hem herkend heeft! Sterkte voor de fietsers!
Cookie-instellingen beheren