Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 30 km

Zware mishandeling in Goes

Toegevoegd: 01-09-2013, 21.37 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In de binnenstad van Goes heeft vannacht een zware mishandeling plaatsgevonden. Twee personen werden na een avondje stappen door een groep mishandeld. Zij wisten te ontkomen en hebben bij de politie aangifte gedaan.


De slachtoffers, beide 22 jaar en afkomstig uit Goes en Nijmegen, liepen zondag omstreeks 03.00 uur vanuit de binnenstad via de Oostwal naar de kleine parkeerplaats aldaar. Op een gegeven moment werden zij vanuit de bosschages toegeroepen, waarop de mannen snel doorliepen naar de Oostsingel.

In de buurt van het appartementencomplex kwamen ineens twee mannen op hen afgerend. De Nijmegenaar kreeg zonder aanleiding direct een vuistslag vol in zijn gezicht waardoor hij op de grond viel. Daarna kreeg hij nog meer schoppen en slagen in zijn rug en gezicht.

Zijn vriend probeerde tussenbeide te komen, maar kreeg vervolgens ook twee flinke klappen op zijn hoofd. Hij draaide zich daarna om en zag op enige afstand nog vijf mannen staan. Eén van hen geeft hem even later een schop in zijn rug.

Een getuige van de mishandeling komt snel aanlopen. Hij helpt de Nijmegenaar op de been en roept tegen de slachtoffers dat ze zich uit de voeten moeten maken. Die gaan er meteen vandoor. Dat lukt, want de twee worden niet meer lastig gevallen.

De daders zijn tot nu toe niet getraceerd. Er zijn signalementen opgesteld van twee verdachten en de politie hoopt dan ook dat de vechtersbazen achterhaald kunnen worden. De eerste dader was 1.70 tot 1.75 meter lang. Hij had een mager postuur, was licht getint en donker haar. Hij droeg een wit shirt met een grote print erop. Dader twee was ongeveer even lang maar had een stevig postuur. Ook deze man was licht getint. Hij had kort zwart haar en droeg een rood shirt en een spijkerbroek.

De politie wil ook graag spreken met de man die de slachtoffers heeft geholpen. Hij was ongeveer 1.90 meter lang, had een Nederlands uiterlijk, kort haar en een stoppelbaardje. De man droeg een licht T-shirt en een spijkerbroek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petra (4-9-2013 om 16:42)
Ik hoop dat de daders snel gevonden worden, dit soort zinloze geweld van voornamelijk mannen vam buitenlandse komaf zorgen er al jaren voor dat goes aan het verpauperen is, ik ga er nooit uit vanwege de agressive sfeer, jammer goes was ooit leuk en gezellig
K (3-9-2013 om 13:34)
Stoer hoor met een hele groep tegen 2 man nou nou dan ben je een vent hoor, gelukkig vluchten deze beesten toen er een getuige aankwam, voor hetzelfde geld was dat ook een slachtoffer geworden, ik vind deze persoon een held omdat helaas veel te weinig mensen dit nog doen uit angst
Sjors (2-9-2013 om 16:09)
Een reden waarom ik al jaaaren niet meer in Goes uit ga, altijd mensen die moeten vechten. Wederom lichtgetinten, die zullen wel frusty zijn omdat ze nooit ergens binnen mogen komen (en je leest in bovenstaand bericht ook de redenen)
Vlissingse (2-9-2013 om 10:58)
Je hoort dit soort berichten steeds vaker en eerlijk gezegd heb je daar niet eens meer het signalement voor nodig.
Goes642 (1-9-2013 om 21:58)
Goh, licht getint. Verrassend.
Cookie-instellingen beheren