Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonden bij ongeval Goes

Toegevoegd: 03-09-2013, 18.29 uur
Het ongeval op de Deltaweg in Goes
Het ongeval op de Deltaweg in Goes
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Rolf de Feijter
GOES - Bij een ongeval op de Deltaweg ter hoogte van Goes zijn dinsdagmiddag vermoedelijk drie personen gewond geraakt.  

Door nog onbekende oorzaak kwamen ter hoogte van de stoplichten drie voertuigen met elkaar in botsing. De gewonden zijn per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.


Het verkeer werd tijdelijk over één rijbaan geleid. Twee voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (6-9-2013 om 08:48)
@Remco, kom op, maakt geen reet uit hoe laat je vertrekt, dat soort zinnen is echt nutteloos. Stoplichten moeten ze gewoon Rood/Groen maken en niet nog een kans geven, die van achter had inderdaad ruimte moeten maken.
Remco (4-9-2013 om 21:27)
@ kees vast weer iemand aan het bumper kleven , anders knal je er niet achter op maar kun je tijdig remmen. dan moet je maar op tijd van huis vertrekken.
Condor (4-9-2013 om 17:19)
Je hebt slimme en domme jannen. Om de laatste even te antwoorden, hoe wil je de weg opkomen midden in de zomer met een rotonde? En die stoplichten bij Wilhelminadorp idem, hoe kom je de weg op in de zomer? Maarja wintergasten blijf je natuurlijk altijd houden... Domme actie, Jan
Kees (4-9-2013 om 13:37)
Vast weer iemand die een noodstop maakte omdat het licht op geel ging.
Jan (4-9-2013 om 09:37)
Als ze daar nu eindelijk eens een rotonde aanleggen? dan zullen er geen ongelukken meer zijn. en natuurlijk de stoplichten bij afslag Wilhelminadorp weg, die zijn niet meer van deze tijd.
Cookie-instellingen beheren