Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje met bierglas op hoofd geslagen

Toegevoegd: 08-09-2013, 13.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de nacht van zaterdag op zondag is een 23 -jarige Vlissingse aangehouden voor mishandeling van een meisje in een café aan de Nieuwendijk in Vlissingen. Het slachtoffer moest zich laten behandelen bij de huisartsenpost. 


Agenten werden omstreeks 03.00 uur op de Nieuwendijk aangesproken door een 19-jarig meisje. Zij had een bebloed gezicht en vertelde dat zij zojuist in het toilet van een café met een bierglas op haar hoofd was geslagen door een voor haar onbekende vrouw. Volgens het slachtoffer zou de vrouw nog in het café aanwezig zijn.

Als de agenten gaan kijken is de verdachte inmiddels door de portier het café uitgezet en weggelopen. Zij wordt op dat moment ook niet meer in de omgeving aangetroffen. 

Ongeveer een uur later wordt de verdachte weer in hetzelfde café gezien. De portier houdt haar staande en draagt haar over aan de politie. De vrouw wordt direct aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau in Vlissingen. Zij legt daar een bekennende verklaring af.

Volgens haar is zij onder invloed van veel drank het meisje te lijf gegaan. Er zou geen aanleiding aan vooraf gegaan zijn om dit te doen. Na haar verklaring is de vrouw in bewaring gesteld en overgebracht naar Torentijd in Middelburg. Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan van mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Waarheid (9-9-2013 om 13:38)
Uitgaan in Vlissingen (vooral op de Nieuwendijk) wordt al jaren verpest door een grote groep trieste jeugd die denken dat ze al heel wat bereikt hebben in hun leven. Als je de VIC inkomt dan wordt je aangesproken met de vraag; wat kijk je nou. Uhm ja moeten we met de ogen dicht gaan lopen dan??
Anno (9-9-2013 om 10:58)
Jup, triest hoor hoe de maatschappij tegenwoordig in elkaar lijkt te steken. Het word gewoon sociaal geaccepteerd en zelfs aan mee gewerkt sinds de laatste 8 jaar. Hoe vaak ik dit al niet mee heb gemaakt is verbazend. Ook de reden dat ik niet meer in Vlissingen of Middelburg uit ga.
K (9-9-2013 om 10:56)
@ad deel2 wie zecht dat ik dat niet was, weet u al waar ik rondloop ook, bespioneert u mij dan? pas op dit is strafbaar :) dit is een vrij land met vrijheid van meningsuiting dus wie ben jij om mij vertellen wat ik moet doen? draag je een blauwe pet? nee? zwijg
K (9-9-2013 om 10:41)
@ad jij vind het dus maar normaal dat mensen die niet tegen drank kunnen gewoon gaan drinken,met geweld als gevolg, ben jij er ook zo een?, nu val je iemand persoonlijk aan vanachter je pc. voor zulke mensen is er een sport, boksen heet dat daar mag je zoveel klappen uitdelen als je wilt
De zeer sterke gespierde hulk uit axel (9-9-2013 om 09:25)
K HEEFT GELIJK!!!!!!!!!!!!
Division (8-9-2013 om 21:36)
@ Brian Lekker makkelijk zo.. kindercafe sluiten. Alsof dat niet kan gebeuren in een andere cafe
Cookie-instellingen beheren