Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 48 km

Man mishandeld in Vlissingen

Toegevoegd: 09-09-2013, 16.10 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN- In Vlissingen heeft de politie zondagavond op de Weijenburg een 22-jarige man uit Vlissingen aangehouden op verdenking van mishandeling.

Rond 19.55 uur kreeg de vriendin van een 36-jarige man uit Gent (B) een woordenwisseling met een buurtbewoonster. De Belg wilde tussenbeide komen en ging tussen zijn vriendin en de andere vrouw staan.


Toen het stel weg wilde lopen, kreeg hij van de 22-jarige Vlissinger een vuistslag tegen het gezicht. Vervolgens ontstond een vechtpartij waarbij over en weer klappen vielen.

De 36-jarige man deed aangifte. De 22-jarige man werd aangehouden en in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (10-9-2013 om 10:06)
De 36 jarige man moet de aangifte intrekken en bijdeze ik aangifte tegen de 36 jarige man doen.. voor poging tot doodsaanslag op de 15 jarige meisje. want het slaat echt nergens op.. en ik hoop dat de 22 jarige man al vrij is.. ik was er bij toen het gebeurden.. en ik kan gaan getuigen als et moet
K (10-9-2013 om 09:59)
Ik vindt dit nergens opslaan... de 22 jarige jongen die kwam op voor een 15 jarige meisje.. omdat de 36 jarige man haar heeft proberen aan te rijden en heeft bedreigd met de dood.. en er was helemaal geen sprake van mishandeling.. de 36 jarige man had nooit aangifte moeten doen.. want hij zat zelf
Cookie-instellingen beheren