Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kip de nek omgedraaid

Toegevoegd: 09-09-2013, 16.50 uur
Door: Rolf de Feijter

WISSENKERKE- Bij een weiland aan de Keihoogteweg in Wissenkerke heeft iemand dit weekeinde een kip de nek omgedraaid. Het dier heeft het niet overleefd.

Toen de meldster zaterdagochtend bij het weiland aankwam, trof zij de dode kip aan. Ook zag zij dat het gaas kapot was geknipt en dat er dieren buiten de wei liepen. Ook bleken er vernielingen te zijn aangericht.


De dierenmishandeling en vernielingen werden gepleegd tussen vrijdagmiddag 17.00 uur en zaterdagochtend 09.30 uur.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (11-9-2013 om 15:23)
@mf weet uw wat ook laf is, meteen te denken aan alcohol of drugs, bij alles wat er misgaat meteen de schuld op alcohol of drugs te steken, helaas lopen er gewoon zieke figuren rond. er worden dagelijks 100derden kippen geslacht die een slechter leven hadden als een hobby kip
MF (10-9-2013 om 15:52)
Ongelofelijk zo,n laffe daad met een onschuldig dier. Zijn hier misschien alcohol en /of drugs in het spel???????
Kip (10-9-2013 om 14:57)
Sinds wanneer is het groot nieuws dat een kip zijn nek om wordt gedraaid, het is alles behalve netjes dat je zo iets doet want het is anders spul dus daar blijf je af! Maar ik vind het belachelijk om dan reactie's te lezen zoals 'je mag mij oproepen om de dader zijn nek persoonlijk om te draaien'.
Sjors (10-9-2013 om 14:39)
Rare mensen die dat doen, het gaat er helemaal niet om of het een kip is of een koe of geit. Het is gewoon een dier van iemand en daar blijf je van af. Hele discussie weer over plofkippen die hier niets mee van doen hebben.
Sandra (10-9-2013 om 14:00)
Wat is er weinig respect voor een dierenleven. Katten, pony's, kippen enz. Geen enkel dier is veilig voor deze idioten. Het zal jouw dier maar zijn.
Dierenvriend (10-9-2013 om 09:36)
Ik zou graag diegene die het gedaan heeft ook zijn nek omdraaien. Dieren zijn weerloos, wat een lafaard en een dierenbeul. Zulke mensen moeten goed aangepakt worden.
Cookie-instellingen beheren