Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 210 km

Amsterdammer steelt schoenen

Toegevoegd: 14-09-2013, 09.57 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft vrijdag in Terneuzen een 41-jarige Amsterdammer aangehouden wegens winkeldiefstal.


De man werd opgepakt in de Bachlaan nadat hij even daarvoor schoenen had gestolen uit een winkel aan de Alvarezlaan. Rond 14.15 uur trok de man de aandacht van winkelpersoneel. Bij de uitgang wilde een winkelmedewerker daarom de tas van de man controleren. De dief rook onraad, sloeg de medewerker in zijn gezicht en zette het op een rennen.

Het winkelpersoneel zette de achtervolging in. Bij de bushalte aan de Alvarezlaan pakte de dief de gestolen schoenen uit zijn tas en gooide deze in de richting van zijn achtervolgers, maar deze gaven niet op. Op de Bachlaan eindigde de achtervolging. Hij kon even later aan agenten worden overgedragen.

De man is in verzekering gesteld en naar Middelburg overgebracht, waar hij verder zal worden gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (17-9-2013 om 16:47)
@erik aan de ene kant mee eens maar denk eens aan de rolstoel en taxi die wij dan met zn allen mogen gaan betalen, zielige figuren die stelen hou je altijd. er is zelfs een plek in nl waar het grootste dievengilde van ons land volledig legaal samenkomt... het binnenhof in den haag.
Frans (15-9-2013 om 19:18)
Ik mag toch aannemen dat hij ook wordt aangeklaagd wegens openlijke geweldpleging en mishandeling.
Erik (14-9-2013 om 20:30)
Ja, lopend naar A, dam en eenmaal aangekomen, gelijk 10 hulpverleners er op af omdat tie zielig is en zere voeten heeft. Gewoon afhakken, heeft tie ook geen schoenen meer nodig......
Jaap (14-9-2013 om 15:11)
Tja, als je in Amsterdam geen fatsoenlijke schoenen kan krijgen dan ga je ze maar jatten in Terneuzen.....looser.
Wilma (14-9-2013 om 13:15)
Gelijk heb je Jos
Jos (14-9-2013 om 10:31)
Ik zou zeggen, op z'n blote voeten terug laten lopen naar Amsterdam als straf! Kijken of hij dan nog eens schoenen zal stelen.....
Cookie-instellingen beheren