Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Aanhoudingen na vechtpartij

Toegevoegd: 17-09-2013, 11.33 uur
Door: Rolf de Feijter

HEINKENSZAND - Maandagavond heeft de politie in Heinkenszand zeven verdachten aangehouden na een vechtpartij.


Rond 19.45 uur kwam bij de politie een melding binnen dat er op de Simonswei werd gevochten door meerdere personen. Toen agenten ter plaatse kwamen, was er niets meer aan de hand. Wel troffen zij verschillende mensen aan op straat, onder wie een gewonde man. Het ging om een 32-jarige inwoner van Heinkenszand. Hij is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Na onderzoek kon de politie op de Simonswei zeven personen aanhouden op verdenking van betrokkenheid bij de vechtpartij. Het gaat om een 23-jarige man en een 33-jarige vrouw, beiden uit Heinkenszand. Verder werden drie inwoners van Goes opgepakt: een 24-jarige vrouw, een jongeman van 15 jaar en een man van 24. De andere verdachten zijn een 22-jarige man uit Nisse en een 24-jarige man uit Wilhelminadorp.

Alle verdachten zijn meegenomen naar het bureau. De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Apolo (17-9-2013 om 20:39)
Het wordt steeds gevaarlijker in Heinkenszand,komt dat nu door alle mensen die van buiten komen,Vroeger was de Simonswei een hele rustige straat,wat gebeurt er toch in mijn vroegere dorpje?
Cookie-instellingen beheren