Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 365 km

Tweetal steelt scooter Souburg

Toegevoegd: 17-09-2013, 11.54 uur
Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG - Twee jongens van 16 jaar zijn door de politie aangehouden omdat zij op een gestolen brommer reden.

Op de Burgemeester Stemerdinglaan zagen surveillerende agenten zondagochtend rond 3.00 uur twee personen op een brommer rijden. Toen het tweetal de politie zag, gingen zij er vandoor. Na een korte achtervolging ging de brommer onderuit op de Doornluststraat. De bestuurder kon meteen worden aangehouden. De passagier ging er te voet vandoor. Deze werd maandagavond in zijn woning aangehouden.


De brommer werd in de nacht van zaterdag op zondag gestolen uit een tuin aan de Kromwegesingel in Oost-Souburg. Van de brommer bleek de voorkap te zijn weggebroken en ook zat er geen sleutel in het contact.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dave (17-9-2013 om 18:38)
Ik hoop dat de schade volledig verhaald kan worden op deze 'heren'. Geen taakstraf en de eigenaar met de schade laten zitten. Aan het werk zetten en opbrengst aan eigenaar betalen totdat alle schade + leed toeslag is voldaan. Zo niet, opsluiten en de maatschappij z.l.m. verlossen van dit gespuis.
Jaap (17-9-2013 om 16:12)
Typisch gevalletje van 2 mislukkelingen die denken te weten hoe je een scooter kan jatten en waarvan de één de ander ook nog laat zitten.........en de politie bij mama moet aanbellen.
Bezoeker (17-9-2013 om 12:35)
Dat soort gasten poosje onder toezicht plaatsen en laten werken voor de schade die ze hebben aangricht en laten betalen . Als je zestien jaar bent en ja haalt nu al van zulke fratsen uit hebben totaal geen repect voor andermans eigendommen.
Cookie-instellingen beheren