Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Motorrijder zwaargewond na botsing

Toegevoegd: 21-09-2013, 20.55 uur - Update: 21-09-2013, 22.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
WOLPHAARTSDIJK - De politie heeft zaterdag onderzoek gedaan naar een ongeval in Wolphaartsdijk. Bij het ongeval raakte een 50-jarige motorrijder uit de gemeente Noord-Beveland gewond. 


Rond 17.15 uur kwamen een personenauto en een motorrijder met elkaar in botsing. Het ongeval vond plaats op de kruising van de Noorddijk met de Aardenbolleweg. Direct na het ongeval is de weg afgezet voor technisch onderzoek. De personenauto werd bestuurd door een 67-jarige man uit de gemeente Goes. De man is door de politie op het politiebureau verhoord.  

De politie laat via Twitter weten dat de motorrijder met zwaar letsel is opgenomen in het ziekenhuis in Goes. Verder zijn enkele getuigen gehoord en is een verkeersongevallenonderzoek uitgevoerd. De weg was tijdens het ongeval afgesloten. Rond 20.00 uur werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Motomar (27-9-2013 om 19:16)
@realist ten eerste is de man(automobilist) geen 76 jaar maar 67 en ten tweede weet ik uit zeer goede bron dat de motorrijder is aangereden door de automobilist en wat bazel je nu over jeffrey(liegt hij ?) leer eerst lezen nogmaals het gaat om de motorrijder zijn gezondheid en niet om taalfoutjes
Realist(2) (27-9-2013 om 01:47)
@Motomar ... lees jij nog andere berichten dan dat wij hier vinden ? In het bericht hier boven staat nergens dat de 76 jarige man is aangehouden !
Realist (27-9-2013 om 01:39)
Motomar & Jan, de vraagstelling van K, "Is hij aangereden dan?" is volledig correct. Ze zijn met elkaar in botsing gekomen, dat staat er. Vraag ik nu ook: is HIJ aangereden dan, zoals Motomar beweert? Wie wie heeft aangereden, dat komt niet uit de tekst naar voren. Capituleren, Gitta omschrijft het juist en het is inderdaad met een C. Motomar bedoelt iets met een katapult denk ik en dan heet het katapulteren. Jeffrey's inbrengt, daar hecht ik geen enkele waarde aan. Zijn mening is gekleurd.
Motomar (26-9-2013 om 19:44)
@gitta zou kunnen hoor dat ik het iets anders bedoelde maar jullie moeten niet zo zeuren over een schrijf of woordfoutje anders moeten jullie maar beter reageren op een site voor hoogbegaafden....mij gaat het om de mottorrijder zijn gezondheid en niet over schrijffoutjes hoor.die andere mensen maken
Gitta (26-9-2013 om 16:45)
@ motomar, ik begrijp je goede bedoelingen maar bedoel je niet per ongeluk dat de motorrijder is gelanceerd i.p.v gekapituleerd? Want dat betekend zich overgeven/ het verzet staken... als je het tenminste met een c schrijft. Sterkte voor de motorrijder!!
Motomar (26-9-2013 om 13:36)
@jeffrey..beterschap met je vader en jeetje al die botbreuken dat is niet mis hoor!!zal wel een poos duren voor hij weer beter en dan nu nog op ic/pff die heeft ,,geluk,, gehad..en laat de mensen maar lekker kleppen over motorrijders want die zijn in hun ogen allemaal ,,crimineel,en fout
Cookie-instellingen beheren