Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Groep jongeren beroofd in Clinge

Toegevoegd: 22-09-2013, 04.24 uur - Update: 22-09-2013, 11.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
CLINGE - In Clinge is in de nacht van zaterdag op zondag een groep van zeven jongeren (16-19 jaar) onder bedreiging van een vuurwapen beroofd.    

De beroving vond rond 03.00 uur plaats op de kruising van de 's-Gravenstraat met de Molenstraat. De jongeren liepen over straat toen een auto met vier mannen naast hen stopte. Twee mannen stapten uit de auto. Onder bedreiging van een vuurwapen moeten de slachtoffers hun spullen inleveren.


Hierbij werd een slachtoffer met het vuurwapen in zijn gezicht geslagen en bij een ander werd het wapen tegen zijn hoofd gezet. Na de beroving vluchtten de daders met de auto richting België.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marjolein (24-9-2013 om 00:47)
Hey.....ik ga mezelf ook een vuurwapen aanschaffen.....beter van niet toch want dan had ik er al heel wat neergeknald denk ik dus ik ben zo verstandig het niet te doen he?pak da tuig dan aan die wel vuurwapens hebben of niet???
Frans (22-9-2013 om 14:55)
Signalement? Of zijn alle daders weer eens onzichtbaar?
Cookie-instellingen beheren