Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (37) mishandelt vriendin (31)

Toegevoegd: 23-09-2013, 15.09 uur
Door: Roland de Jong
SINT PHILIPSLAND - De politie heeft vannacht een 37-jarige man aangehouden omdat hij zijn 31-jarige vriendin zou hebben mishandeld.


Agenten gingen omstreeks 00.10 uur ter plaatse na een melding van huiselijk geweld. De 31-jarige bewoonster vertelde dat haar vriend haar tijdens een ruzie bij haar keel had gegrepen en tegen een spiegel had aangedrukt. Ook had hij van alles naar haar hoofd gegooid en haar geschopt tegen haar benen. Ze had diverse blauwe plekken op haar benen.

Na de mishandeling was de verdachte met de auto weggereden. Terwijl de dienders het relaas van de vrouw aanhoorden, reed de verdachte met zijn auto de oprit van de woning op. Hij werd vervolgens aangehouden. Daarbij verzette hij zich zo dat de agenten met hem door de schutting gingen. Na de inzet van pepperspray, waarbij de verdachte overigens niet in zijn gezicht geraakt werd, staakte hij zijn verzet.

De man is door een hulpofficier van justitie in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marjolein (24-9-2013 om 00:39)
Reactie op agenten die eindelijk hun wapen gebruiken tegen agressieve lui vind ik ook..respect voor de politie in nederland is wel eens nodig zeg!
Motomar (23-9-2013 om 15:41)
Eindelijk dat agenten hun ,,wapen,, gebruiken tegen agressieve lui eigenlijk hadden ze dit gelijk moeten doen want voor het zelfde geld breek je als agent je benen of wat dan ook als je met schutting en al omkieperd...goed zo mannen gebruik ook maar eens een keer jullie kracht als praten niet helpt
Cookie-instellingen beheren