Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Carjacking in Zuiddorpe

Toegevoegd: 25-09-2013, 23.04 uur
Door: Roland de Jong
ZUIDDORPE - In Zuiddorpe hebben twee personen woensdagavond iemand uit zijn auto gesleurd en vervolgens diens voertuig gestolen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


De carjacking vond rond 20.15 uur plaats. Volgens de politie gingen de twee daders er vandoor met een Opel Movano met het kenteken 22-VS-TL.

Van de auto ontbreekt nog ieder spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zuiddorpenaar (27-9-2013 om 16:52)
Zoiezo een misselijke opmerking om het op een spel te steken.. Zuiddorpe gaat gewoon achteruit qua inwoners. Als je je buren iets vraagt is het al te veel of ze blaffen je af. Altijd leuk dat Inteelt uit de rest van Nederland!
Jamie (27-9-2013 om 15:02)
@k waar lees jij dat die auto al reed?
V (26-9-2013 om 21:43)
AL een tijdje heb je toch zo'n knop in de auto om de deuren op slot te doen. Alleen vanuit binnenkant kan het dan geopend worden. Het is voor de veiligheid. Gebruik het, dan kan niemand de deuren van buiten openen, ...tenzij andere middelen worden gebruikt, maar in ieder geval rek je daarmee tijd.
Marco (26-9-2013 om 18:51)
@K klinkt lekker slim, een bus zoals deze zal door de verzekering niet uitgekeerd worden voor een bedrag wat de moeite is om dit verhaal te verzinnen. zal eerder voor en kraak / diefstal / ramkraak oid worden ingezet
Ronald (26-9-2013 om 16:54)
Elke keer, sta ik perplex hoeveel mensen een kristallen bol bezitten, waar ze alles in kunnen zien en dit dan bij de reacties op HV-Zeeland posten. Of zou het dan toch fantasie zijn ? Kunnen jullie ook zien waar ik zo'n bol kan kopen ? Veel sterkte voor de bestuurder gewenst !
K (26-9-2013 om 15:29)
Vreemd verhaal, het lijkt mij onmogelijk om iemand uit een rijdende auto te trekken, deze auto moet dan eerst gestopt zijn. ik zeg niet dat het zo is maar dit lijkt wel een manier om de verzekering op te lichten
Cookie-instellingen beheren