Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Spanjaard kwam op verkeerde weghelft

Toegevoegd: 01-10-2013, 16.05 uur
Door: Rolf de Feijter

NIEUWDORP - De 29-jarige Spanjaard, woonachtig in Vlissingen, die gisteravond om het leven kwam bij een ongeval op de Bernhardweg West bij Nieuwdorp kwam vermoedelijk op de verkeerde weghelft terecht. Dit heeft de politie vanmiddag bekend gemaakt.


De man kwam met zijn auto uit de richting van de Westerscheldetunnel en schampte doordat hij op de verkeerde weghelft kwam een tegenligger. Hierna kwam hij dwars op de weg te staan, waarna hij door een 52-jarige bestuurder uit de gemeente Borsele werd aangereden. Deze man is met een gebroken enkel naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Daarnaast werden twee lichtgewonden ter plekke behandeld aan hun verwondingen.

Na het ongeval heeft de politie uren lang onderzoek gedaan naar de toedracht. De weg was tot 01.00 uur afgesloten tussen de viaducten Engelandweg en Frankrijkweg. Het verkeer werd omgeleid.

Zie ook:
- Dode bij ernstig ongeval Nieuwdorp (30-09-2013)
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daan (2-10-2013 om 22:29)
@Jan, Dat is geen waar, je moet niet denken dat je het beter weet!! De Spanjaard kwam op de verkeerde weghelft, raakte die Mercedes en kwam dwars op de weg te staan. Vervolgens reed de Chrysler vol in op de Spanjaard. Zo staat het in het stukje hierboven en je kan het op de foto's ook goed zien...
Richard (2-10-2013 om 19:45)
Ook ik heb van een ooggetuige gehoord dat de chrysler richting middelburg reed, op de verkeerde weghelft raakte en de mercedes schampte. De omgekomen spanjaard in de rode auto kon niet meer ontwijken en reed vol op de chrysler in.
Veldzigt (2-10-2013 om 16:18)
Nou Jan, buitengewoon helder.
Vlissinger (2-10-2013 om 11:45)
Tip voor K: Je mond houden als je niet weet wat er gebeurd is. Bedankt.
Jan (1-10-2013 om 17:21)
Klopt niks van die chrysler kwam op de verkeerde weghelft raakte die mercedes en de spanjaard kon niet meer uitwijken en reed vol in die chrysler
Cookie-instellingen beheren