Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken bestuurder aangehouden

Toegevoegd: 04-10-2013, 15.12 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - In de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 oktober rond 04.10 uur controleerde de politie de bestuurder van een blauwe Renault Megane. Bij deze controle bleek dat hij te diep in het glaasje had gekeken.


De 23-jarige automobilist uit Middelburg vestigde de aandacht op zichzelf door met hoge snelheid en piepende banden op te trekken op de Nieuwe Haven.

Bij de controle bleek dat de bestuurder alcohol had gedronken. Om die reden werd de man gearresteerd en moest hij mee naar het politiebureau om een ademanalyse te ondergaan. De ademanalyseapparatuur gaf een uitslag van 430 ug/l, terwijl in zijn geval 88 ug/l de wettelijk toegestane maximum grens is.
 
De agenten maakten proces-verbaal tegen de man op. Daarnaast is zijn rijbewijs ingevorderd. Verder bleek dat hij nog een boete van € 1176,- had openstaan. Omdat hij die niet kon betalen werd hij ingesloten en overgedragen aan Justitie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (5-10-2013 om 14:42)
Wat een dommerik, eerst met alcohol achter het stuur stappen, dan denken dat hij ken block is gelukkig is hij gestopt en dan niet door een crash maar door de iets vriendelijkere variant de politie agent
Cookie-instellingen beheren