Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 171 km

Fietsendieven slaan slag in Sint Annaland

Toegevoegd: 05-10-2013, 15.09 uur
Door: Rolf de Feijter

SINT ANNALAND - Bij het wijkteam Tholen hebben vier mensen aangifte gedaan van fietsendiefstal. Alle fietsen zijn weggenomen uit de Voorstraat in Sint Annaland.

Fietsendieven hebben in de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 september hun slag geslagen bij café 't Baeken in Sint Annaland. Tussen 23.45 en 02.30 uur zijn voor het café vier fietsen meegenomen: twee van het merk Batavus, een Sparta en een Gazelle.


Omstanders hebben die avond een wit busje in de omgeving zien rondrijden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Keetje (10-10-2013 om 18:22)
Mijn Poolse buurman had ook een wit busje en zo heb ik nog wel meer witte busjes zien rijden met een witte kentekenplaat. Niet met een D ervoor maar met PL. Deze buurman had 2 dochters maar er staat een jongensfiets op de plaats. 2 dagen later gaan ze naar Polen en de fiets is .. ook mee naar Polen.
Cookie-instellingen beheren