Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen voor kopen illegale softdrugs

Toegevoegd: 06-10-2013, 13.59 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - De politie heeft vrijdagavond in de Leeuwenlaan in Terneuzen een man en een vrouw aangehouden voor het kopen van illegale softdrugs. Beide verdachten, afkomstig uit Frankrijk, mochten na betaling van een boete huiswaarts keren.

        

Het stel, een 25-jarige man uit La Lauze (F) en een 23-jarige vrouw uit Croix (F) probeerden die avond softdrugs te kopen bij een coffeeshop in de Westkolkstraat. Toen zij daar nul op het rekest kregen, probeerden zij hun geluk via het illegale circuit.
 
Hun handelingen zijn geobserveerd via de camera's die in de binnenstad hangen. De politie heeft hen vervolgens aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Enige tijd later mochten zij, na betaling van een geldboete, weer naar Frankrijk terugreizen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (7-10-2013 om 12:48)
@karl, snapt u het beleid niet? om legaal softdrugs te kopen, dien je een nederlands paspoort te hebben en ingeschreven te staan in de desbetreffende gemeente waar de coffeeshop is dit om drugstouristen geen kans meer te geven. als ze direct naar adam gereden waren was er niks aan de hand
B. (6-10-2013 om 17:30)
Lang leve de straathandel, ze tiert weer welig nu de buitenlanders niet meer bij de koffieshops terecht kunnen. Met alle gevolgen van dien, zal niet lang meer duren voordat de criminaliteit toeneemt.
Karl (6-10-2013 om 14:47)
Hadden ze daarentegen legale softdrugs gekocht was er niks aan de hand geweest.....????
Cookie-instellingen beheren