Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger beroofd van portemonnee

Toegevoegd: 08-10-2013, 12.00 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Maandagavond is een 50-jarige Vlissinger op de Hellingbaan van zijn portemonnee beroofd. Het slachtoffer is aan zijn gezicht en hoofd gewond geraakt. De dader is richting de Walstraat gevlucht.


Het slachtoffer liep rond 22.30 uur over de Hellingbaan toen hij plotseling werd aangevallen en op de grond werd getrokken. De dader sloeg de man diverse keren in zijn gezicht en op zijn hoofd. Hij beroofde de Vlissinger van zijn portemonnee en vluchtte te voet richting de Walstraat.

In de portemonnee zaten enkele pasjes en geld. Het slachtoffer hield diverse bulten en schrammen aan de straatroof over. De politie stelt een onderzoek in.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renee (9-10-2013 om 19:36)
Nog even,dan kan je niet meerin je eigen tuin in de vuilnisbak gooien zonder beroofd te worden.Laat staan over de hellingbaan te lopen om half tien sa'vonds.Lok personen inzetten is de oplossing.
Petrus (9-10-2013 om 17:22)
@Joos, zeker een paar bekeuringen gehad? Had je je maar aan de snelheid moeten houden, zielige reactie. Het is wat Sjors, 17:26 schrijft. Geef de politie meer bevoegdheden en het probleem lost zich op.
Joos (8-10-2013 om 19:50)
Kan allemaal gebeuren in Gaza, vroeger Vlissingen genaamd. En de politie? Die zit met een bakje koffie in de bosjes langs de A58 of neemt met dit mooie weer de overuren op van die heldhaftige inval van vorige week in Arnemuiden. Kwestie van prioriteiten. Walgelijk!
Hermandie (8-10-2013 om 18:53)
@sjors: jij doet niet bijdehand zeker? Jij weet écht hoe t werkt blijkbaar.. Vraag maar snel n uniform aan Sinterklaas want t korps is gebouwd met reuzen als jij!
Sjors (8-10-2013 om 17:26)
@ Jos, je weet het toch, als de politie iets doet, staan er gelijk een paar van die geitewollensokfiguren het te filmen en bijdehand te roepen, dat ze helemaal niet zo mogen ingrijpen. Afkomstig uit diezelfde coffeshop.
ODB (8-10-2013 om 14:41)
@Jos, dus iedereen die wiet rookt is dus crimineel??? Zegt meer over jouw denkniveau. On topic: Zeker erg triest dat je 's avonds niet meer zonder gezeik over straat kan gaan. Hard aanpakken dit soort personen. Word tijd dat de politie zijn prioriteiten is veranderd en de burgers echt ten wille is.
Cookie-instellingen beheren