Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel landbouwvoertuigen gestolen

Toegevoegd: 09-10-2013, 10.59 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De afgelopen drie weken zijn zeker negen landbouwvoertuigen gestolen. Het gaat om zes tractoren, twee zitmaaiers en een mini-shovel. Dat heeft de politie vanochtend bekend gemaakt.


Donderdag 19 of vrijdag 20 september werden vanaf de Molenstraat in Hoedekenskerke op Zuid-Beveland twee tractoren van het merk Renault gestolen. Vanuit een boomgaard aan de Zeedijk in Oudelande werd in de avond of nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 september een tractor gestolen.

In de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 september werd bij een boerderij aan de Hondegemseweg in Grijpskerke een gif groene mini-shovel meegenomen. In diezelfde nacht is bij een horecaonderneming aan de Melsesweg in Zoutelande een zitmaaier ontvreemd. In Waarde werd in de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 oktober bij de Plasseweg een blauwe Ford tractor uit 1978 meegenomen.

Tot slot werd in de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 oktober vanaf de Zwanenburgseweg in Oostkapelle een groene tractor van het merk Deutz uit een schuur gestolen. In dezelfde straat zijn ook een kleine tractor en een zitmaaier gestolen. Deze voertuigen stonden in een stal en onder een overkapping op het erf van een boerderij.

Volgens de politie bestaat het vermoeden dat de daders met groot materieel of meerdere voertuigen, zoals een vrachtauto of bestelbus, de diefstallen plegen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Keetje (10-10-2013 om 21:13)
Beste M, dit noem ik nou een lage reactie?
M (10-10-2013 om 18:33)
Wat een lage reacties weer, hebben jullie nooit gedacht/gehoord van VERZEKERINGSFRAUDE !!! ? dat de boer en uitzendbureaus samen onder een hoedje spelen met de dieven?? zoals kees zegt overheid maakt alles kapot bedrijven in Nederland redden het gewoon niet meer!!! Dan ga je dit soort dingen krijgen
Marco (10-10-2013 om 17:04)
Waar blijven onze helden van de politie en om nu???? Een visser pakken durven je wel maar eechte dieven niet stelletje helden van
Keetje (10-10-2013 om 15:56)
Ik heb alle reacties nu gelezen en wordt er erg verdrietig van dat er zoveel mensen zijn die de Oost-Europeanen zat zijn. Maar....er wordt jammer genoeg niks aan gedaan. Nu moeten ze hier toch inmiddels wel weten wat voor lui dat zijn!!! Loes, ik walg ook van ze! Ik had woonde naast zo'n galbak.
Keetje (10-10-2013 om 15:46)
Ik had de reacties nog niet gelezen toen ik min reactie instuurde, maar nu blijkt dat er nog meer mensen aan de OOST-EUROPEANEN denken. Daar dacht ik dus vorig jaar gelijk aan toen ik het bericht las van gestolen tractoren. Ja K, de boer "denkt" dat hij goedkoper uit is, maar wat kost een tractor?
K (10-10-2013 om 11:58)
Ik vind dit eigenlijk wel grappig, de boer huurt de oosteuropeanen zelf in omdat ze goedkoper zijn dan nederlandse werkers zelfs mensen van het arbeids bureau zijn te duur of willen volgens de boeren niet werken en nu lopen ze te klagen op de mensen die ze eerst op handen droegen ik lach me scheel
Cookie-instellingen beheren