Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Trio opgepakt na diefstal uit garagebox

Toegevoegd: 10-10-2013, 14.29 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie heeft donderdagmorgen, op hun huisadressen, drie jongens van 15, 16 en 17 jaar uit Middelburg aangehouden vanwege een diefstal uit een garagebox aan de Korte Geere. De diefstal vond plaats op 1 september rond 01.00 uur. Uit de box werden een printer en een kassalade gestolen.

De politie kwam het trio op het spoor omdat die nacht een getuige op het Vlissings Bolwerk drie knapen zag rennen. Agenten troffen de bedoelde jongens aan maar hadden op dat moment nog geen inbraakmelding. De dienders volstonden met het noteren van de personalia. Ook ontdekte een politieman met zijn hond een printer en een kassalade in de bosschages. Deze goederen werden veilig gesteld.


Daarna zagen de dienders een openstaande garagebox aan de Korte Geere. De eerder gevonden spullen werden herkend door de eigenaar. Hij deed aangifte. Ook werd een sporenonderzoek ingesteld.

Door verder recherche onderzoek konden de drie eerder gecontroleerde jongens toch als verdachte worden aangemerkt, waarna zij vanmorgen met toestemming van de officier van justitie zijn aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robbie (10-10-2013 om 20:53)
Niet zo zeuren he hennie.... volgens mij hebben ze de zaak opgelost toch? Het is ook niet snel goed!
Hennie (10-10-2013 om 17:09)
De politie ontdekt in de bosschages een printer en een kassa-lade en dan ondernemen ze geen actie? Beetje vreemd is het wel
Cookie-instellingen beheren