Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw uit auto geknipt na ongeluk

Toegevoegd: 10-10-2013, 16.53 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De brandweer heeft donderdagmiddag een auto opengeknipt nadat op het Nansenplein in Goes een verkeersongeval was gebeurd.


Het ongeluk gebeurde rond 15.25 uur op de rotonde van de kruising Nansenbaan – Anthony Fokkerstraat. Een 31-jarige automobilist uit Wolphaartsdijk reed achterop de auto van een 55-jarige vrouw uit 's-Heer Arendskerke. De man bleef ongedeerd maar de bestuurster van de andere auto raakte gewond.

Het slachtoffer werd door de brandweer van Goes uit haar voertuig geknipt. Onder meer het dak werd van de auto gehaald om de vrouw veilig op een brancard te kunnen krijgen. De gewonde is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De botsing zorgde ervoor dat verkeer vanaf de A58 vanaf de rotonde niet meer richting Kloetinge kon rijden. De politie zorgde voor een omleiding. Desondanks waren er flink wat opstoppingen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (11-10-2013 om 12:52)
@Piet, knap hoor. dat je dat hebt gezien! wat hebben we er aan?
Piet (11-10-2013 om 10:59)
Nu ben ik daar niet bekend,alleen als ik de foto's zo bekijk zie je toch haaientanden en voorrangsborden en een pijl voor de fietsers.Dan ligt het toch niet aan de rotonde maar wel aan de weggebruikers.verkeer op een rotonde heeft altijd voorrang dus ook fietsers.
Kees (11-10-2013 om 06:50)
De schade is wel heel erg minimaal . Maar blik is vervangbaar, nekwervels niet.
Vlissinger (11-10-2013 om 02:07)
Dat uitknippen is meestal uit voorzorg, dus als je nog zelf kan bewegen, kom je auto uit voor de ambulance er is, anders is het dag dag auto. en een nieuwe krijg je echt niet.
SlowRider (10-10-2013 om 23:28)
Ik zie bijna geen schade aan de auto's dus waarom is er dan voor gekozen om het dak van de auto af te knippen ? Met zulke hoge snelheid is dit ongeluk toch niet gebeurd ? Sterkte i.i.g. !
K. van Liere (10-10-2013 om 22:14)
Weer op deze rotonde het zoveelste ongeluk, misschien moet de gemeente Goes eens gaan denken voor een fiets tunnel net als bij het oranje pad. Het is en blijft een moeilijke rotonde voor bestuurders en fietsers.
Cookie-instellingen beheren