Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugsdealers en kopers aangehouden

Toegevoegd: 11-10-2013, 09.23 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De politie heeft donderdagmiddag rondom de coffeeshops in verband met diverse meldingen van overlast veroorzakende straathandel een actie gehouden. Daarbij zijn zeven arrestaties verricht.

Er werden drie mannen, twee Goesenaren van 23 en 34 jaar en een 20 -jarige Vlissinger, aangehouden die verdacht worden van het dealen van drugs. De Vlissinger wordt ook verdacht van bedreiging. Ook werden drie kopers, waaronder twee 15-jarige jongens met gebruikershoeveelheden wiet gearresteerd.


Verder werd nog een man op grond van de APV (Algemene Plaatselijke Verordening) aangehouden omdat hij zich in het gebied bevond en zich vermoedelijk ook bezig hield met het dealen van drugs.




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjors (12-10-2013 om 18:07)
Al voor het invoeren van de wietpas was het een zooitje daar in goes bij High life, ongure figuren, zakkenrollerij, foutparkeerders, hanggasten met een grote bek, etc etc., maar ja drugsverslaafden hebben een nu een excuus nml de wietpas om dit probleem op de overheid te steken ipv zichzelf
Fransje (11-10-2013 om 20:11)
Probleem die de overheid zelf heeft veroorzaakt, laat het maar escaleren door geen politie inzet er op te zetten. Dan komen ze er snel op terug.
Block (11-10-2013 om 16:51)
Goedzo, deze dealers verpesten het voor de burgers die zich wel aan de regels houden en netjes hun waren bij de coffeeshop halen. Pak straat dealers harder aan en laat de gewone coffeeshop bezoeker in zijn waarden
Cord (11-10-2013 om 16:47)
Prima actie van de politie in Goes. Vaker en meer doen. Niet de politie is voor deze problematieken verantwoordelijk, doch de overheid in de persoon van de Burgemeester, de gemeenteraad van Goes, de verantwoordelijke Minister enz.
Klaartje (11-10-2013 om 16:27)
Het is tijd dat ze al die coffeeshops sluiten? Zij zetten aan tot de overlast en die straatdealers zien dat met drugs het grote geld is te verdienen, bazen van coffeeshops rijden in kapitale auto's en bewonen dure huizen dat trekt. Alles verbieden en strafbaar maken zo is de drugsoorlog te winnen.
Henk (11-10-2013 om 14:58)
Wiet moet weer legaal zonder poespas verkocht kunnen worden, de gebruikers ervan veroorzaken geen overlast. Maar de onofficiële dealers rondom de shops wel! Pas is er bij mij 5 euro uit mijn handen gegrist voor de Highlife(door een straatdealer!) Gelukkig heb ik het eigenhandig terug kunnen krijgen.
Cookie-instellingen beheren