Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nieuwe brandweerkazerne in gebruik

Toegevoegd: 11-10-2013, 20.22 uur
Door: Roland de Jong
OOSTBURG - Op zaterdag 2 november wordt de nieuwe brandweerkazerne Stampershoek in Oostburg officieel geopend. Het onderkomen is gisteren in gebruik genomen.


Vooruitlopend op de opening is de nieuwe brandweerkazerne gisteren al in gebruik genomen. De kazerne ligt aan de noord-oostzijde van Oostburg op het daar aanwezige bedrijventerrein. Het nieuwe onderkomen biedt plaats aan het brandweerpersoneel en het materieel van de uitrukposten Schoondijke en Oostburg.

De verhuizing is volgens de Veiligheidsregio Zeeland probleemloos verlopen. Het benodigde materiaal voor de inzet bij een eventuele calamiteit is grondig getest zodat het weer optimaal ingezet kan worden.

Na de officiële opening van de kazerne wordt ook het publiek de gelegenheid gesteld om de nieuwe kazerne te bewonderen. Het programma van de open dag is nog niet definitief vastgesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacob (12-10-2013 om 10:35)
@Hv, Reageer maar niet op zulke lege opmerkingen als Marleen. Ze staan als eerste te bléren als ze iets overkomt. En hebben totaal geen inzicht op het werk van de Hv.ers. Zulke mensen zijn stemming makers en zijn werkelijk tegen alles wat met hulpverlening te maken heeft.
Hv (11-10-2013 om 21:42)
@Marleen, 'duurt het nog langer voor ze er zijn als ze al komen'. Die opmerking slaat werkelijk nergens op, kom eens met feiten als je denkt dat je werkelijk wat te melden hebt
Marleen (11-10-2013 om 20:53)
Zo da mocht ook weer wat kosten he en nu zitten ze nog verder van dorp vandaan duurt het nog langer voor ze er zijn als ze al komen
Cookie-instellingen beheren