Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Jongen opgepakt vanwege diefstal

Toegevoegd: 13-10-2013, 17.01 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In zijn woning in Vlissingen is zaterdagmiddag een 16-jarige jongen aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal en/of heling.


De politie had informatie ontvangen dat een scooter, die op 6 oktober was gestolen op het Damplein in Middelburg, bij hem in de schuur zou staan. In de schuur werd de bromfiets niet teruggevonden. Wel de kentekenplaten van het rijwiel en andere gestolen brommers.

De Vlissinger is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (14-10-2013 om 19:21)
En nu krijgt hij meschien een paar maandjes vakantie in het staatshotel torentijd aangeboden van justitie waarna hij het nog een keer kan doen. waarom dieven niet gewoon de handen afkappen dan kunnen ze 1 niet meer stelen en 2 weet iedereen dat het een dief is
Han (13-10-2013 om 23:01)
.. dat vraag ik me ook af !!! ouders van niks dus!!
Fans (13-10-2013 om 19:23)
Ik neem niet aan dat deze jongen al zelfstandig woont? Volgt de vraag of die ouders niets in de gaten hadden......
Cookie-instellingen beheren