Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeehonden vrijgelaten op strand Renesse

Toegevoegd: 14-10-2013, 13.45 uur
De zeehonden werden vrijgelaten op het strand van Renesse.
De zeehonden werden vrijgelaten op het strand van Renesse.
© Foto: Reddingsbrigade Ouddorp
Door: Rolf de Feijter

RENESSE - Op het strand van Renesse zijn afgelopen zaterdag zes zeehonden vrijgelaten.


De zes zedehonden Prinses, Rachelli, Juultje, Nura, Thijsje en Gadie werden de afgelopen maanden op de Zeeuwse stranden gevonden.

Ze zijn na een herstelperiode in de Zeehondencreche Lenie ‘t Hart in Pieterburen terug vrijgelaten.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerrit (16-10-2013 om 12:32)
Ik vind het gewoon belachelijk. Zorg eerst maar goed voor mensen, want inderdaad zolang er mensen sterven van de honger kun je dit niet maken. Afijn dieren helpen vindt ik goed, maar we moeten wel blijven nadenken!!
Renata (16-10-2013 om 02:11)
Zoals altijd was het weer wachten op de harteloze reakties. Waar maken jullie azijnp...... je toch druk om? Het kost jullie geen rooie cent dat die dieren gered en hier uitgezet worden. Het zijn de vrijwilligers en donateurs die hier voor zorgen!! En wie vervuilt de zeeen? Allen de anderen zeker....
Gerard (15-10-2013 om 13:07)
Natuurlijk ben ik voor dieren ik zal geen beestje kwaad doen Maar half dode dieren die aan spoelen zeg ik: de natuur zijn gang laten gaan. Familie van ons uit Canada waren in Pieterb geweest Ze hebben zich krom gelachen om een "hospitaal voor zeehonden" Bij hun stikt het ervan en wordt er op gejaagd
Henri (15-10-2013 om 05:40)
Stom gel$@, het is en blijft een dier en voor zo'n beest maakt het totaal niets uit waar ze zwemmen die overleven wel..Ze hebben ingeboren radar enzo he..Gerrit heb gelijk mensen zijn totaal mesjogge om zoveel geld aan dieren uit te geven die ziek zijn terwijl in Afrika mensensterven van honger !!
Bram (15-10-2013 om 02:50)
K, het is precies zoals je zegt, ondanks dat het een dier is. Sorry Gerrit maar niet alles kan gekoppeld worden met "krappe tijden" Dierenleed is iets verschrikkelijks, waarvan meestal wij (de mens) de veroorzakers zijn. Ga eens kijken bij de zeehondencreche Lenie 't Hart. Je zal versteld staan.
K (14-10-2013 om 19:34)
@gerrit als je niet weet waar je over praat praat dan niet. Deze beesten zijn in zeeuwse wateren in de problemen geraakt, deze dieren horen hier dus, als u een ongeluk krijgt wilt u na behandeling toch ook terug naar huis? en niet in bv groningen gedumpt worden waar je je familie niet kunt vinden
Cookie-instellingen beheren