Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Zwaargewonde bij ongeval Hansweert

Toegevoegd: 19-10-2013, 02.15 uur - Update: 19-10-2013, 13.59 uur
Door: Rolf de Feijter
HANSWEERT - Bij een ernstig ongeval in Hansweert is vrijdagavond een 19- jarige man uit Kruiningen zwaargewond geraakt. 


Het ongeval gebeurde rond 23.50 uur op de Zanddijk vlakbij Hansweert. Door nog onbekende oorzaak raakte de automobilist van de weg, ramde een boom en kwam in een lager gelegen sloot tot stilstand. De auto kwam op zijn kop terecht en de boom brak door de klap in tweeën. De man werd tijdens de botsing uit zijn voertuig geslingerd.

Omdat gelijk duidelijk was dat het om een ernstig ongeval ging werden meerdere brandweerwagens, twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Het zwaargewonde slachtoffer werd per ambulance naar de helikopter gebracht om vervolgens per traumahelikopter afgevoerd te worden naar een ziekenhuis in Rotterdam. Over de verwondingen van de man is niets bekend.  

De weg was ten tijde van het ongeval volledig afgesloten. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een moeder (22-10-2013 om 16:07)
Heel veel sterkte enkracht toegewenst voor de jongen en de familie.We bidden voor jullie.Ook veel sterkte voor de hulpverleners.
Wouter (22-10-2013 om 09:19)
@Ja, Bidden lijkt mij het enige wat nu net niet helpt! Wel veel sterkte voor deze jongeman.
Colega (21-10-2013 om 21:26)
Heel veel sterkte toegewenst voor de Familie, Hopend dat het nog mag meevallen, dat hij mag blijven leven, Bidden is het enige wat we voor hem kunnen doen, dat de behandeling gezegend mag worden. Vooroordelen is makkelijk, zal je kind maar zijn...
Ikkuh (21-10-2013 om 19:21)
Deze jongen is er ernstig aan toe. Dan maakt het toch niet uit of hij een gordel aan heeft of niet. Het is gebeurt en het helpt echt niet of wij gaan zeggen of we het beter gedaan hadden of niet. Laten wij gewoon aam God vragen of Hij de doktershanden wil besturen en de jongen wil laten genezen.
Anoniem (21-10-2013 om 17:24)
Beste Mensen/ Jan Poedel Deze jongen ligt in coma en wordt kunstmatig in leven gehouden ik ben een van z`n collega`s en weet dit dus van zijn familie verder hopen we dat het goed zal gaan en dat hij er zo min mogelijk aan over houdt Respect voor de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
K (21-10-2013 om 16:42)
@jan doedel, u bent zelf, meschien lang geleden ook ooit eens jong geweest toen voelde u zich waarschijnlijk ook de koning vd weg in uw auto en ongelukken die gebeurde u niet want u was de beste piloot vd weg. helaas bent u dit vergeten we ziin nu eenmaal mensen en leren pas als het ons overkomen is
Cookie-instellingen beheren