Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 103 km

N61 afgesloten na defect brug Sluiskil

Toegevoegd: 19-10-2013, 22.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUISKIL - De N61 is zaterdagavond in beide richtingen afgesloten nadat de brug bij Sluiskil in storing is geraakt. De brug maakt deel uit van de N61 tussen de N252 naar Sas van Gent en de N62 naar Zelzate. 


De brug heeft een defect aan het hydraulisch systeem waardoor deze niet meer kan bewegen. De reparatie van de brug kan nog langetijd duren. Tot die tijd moet het verkeer het kanaal Gent Terneuzen oversteken bij de sluis Terneuzen of de brug bij Sas van Gent.  

De draaibrug bij Sluiskil in de N61, die zeer frequent open gaat voor het scheepvaartverkeer, wordt in 2015 vervangen door een tunnel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (21-10-2013 om 11:56)
Ach dit gebeurt onderhand maandelijks volgens mij wordt er nu gewoon bezuinigd op onderhoudt want er komt toch een tunnel maar wanneer begrijpt het waterschap dat wij geen zin hebben om elke x een hele tijd te wachten voordat men met het bericht brug gestremd naar buiten komt, onze tijd is ook geld
Cookie-instellingen beheren