Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 137 km

Flinke schade bij woningbrand Zierikzee

Toegevoegd: 22-10-2013, 22.41 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Een woning in Zierikzee heeft dinsdagavond flinke schade opgelopen nadat brand was uitgebroken op de zolder.


De brand woedde in een huis aan de Scheepstimmerdijk en werd even na 21.00 uur ontdekt. De brandweer, die uitrukte met twee tankautospuiten en een ladderwagen, sprak van een middelbrand.

Bij de brand kwam behoorlijk wat rook vrij. De brandweer wist te voorkomen dat de brand uitslaand werd en oversloeg naar andere panden. De  brand is bestreden met meerdere stralen. Er was geen sprake van doorslag.

Er is een ambulanceteam ingezet omdat een persoon rook had ingeademd. Het slachtoffer is ter plekke in de ambulance behandeld. Rond 22.30 uur kon het sein brand meester worden gegeven.

Voor de afhandeling van de schade is een coördinator van Salvage ingeschakeld. Een schadebedrag is nog niet bekend. Ook de oorzaak van de brand is nog niet duidelijk.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo-jo (23-10-2013 om 10:29)
Wens de inwoners heel veel sterkte.
Renata (22-10-2013 om 23:40)
@L. Kriekaard: wat een leuke reactie
L. Kriekaard (22-10-2013 om 23:07)
GEWELDIG GEDAAN, jullie kunnen echt trots zijn op jezelf, hoe dan ook, wij zijn trots op jullie inzet !! ( van een collega )
Cookie-instellingen beheren