Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 35 km

Drugsgebruiker springt uit rijdende auto

Toegevoegd: 23-10-2013, 10.37 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is dinsdagavond een man uit een rijdende auto gesprongen. Hij bleek onder invloed van drugs.


De politie kreeg rond 23.00 uur een tip over het merkwaardige voorval. Nadat de man op de Rouaansekaai uit zijn auto was gesprongen, was zijn voertuig tegen een geparkeerde auto gereden.

Agenten gingen ter plekke en troffen de man aan op de Kinderdijk. Hij was slecht aanspreekbaar en bovendien agressief. Agenten hadden daarom hun handen vol om de man in de boeien te slaan.

Na onderzoek bleek hij onder invloed van speed verkeerde. Ook in zijn kleding werd speed aangetroffen. Een technische inspectie aan de auto wees uit dat de versnellingsbak kapot was. Waarschijnlijk de reden dat de man uit de auto was gesprongen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
F. (24-10-2013 om 20:56)
Sommige mensen moet je 6 keer dingen uitleggen: en ze hebben geen f.. te doen. Deze persoon heeft misschien 100x het goede geprobeerd... en is 101x genaaid. Denk daar eens over na!!!
K (23-10-2013 om 14:38)
Wat een figuren rijden er toch rond? nu maar hopen voor de eigenaar van de geparkeerde auto dat deze snelle jongen verzekerd was, als dat mijn auto zou zijn en zon idiooit knalt er tegen dan hoop ik voor hem dat de politie op tijd is
Vlissingse (23-10-2013 om 13:07)
Jammer dat hij niet in het water is gedonderd, dan had hij in ieder geval afgekoeld geweest.( zijn agressie )
Cookie-instellingen beheren