Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt na vondst wietkwekerij

Toegevoegd: 23-10-2013, 16.51 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - In een woning aan de Hontestraat in Rilland is woensdagochtend een hennepkwekerij aangetroffen.


Volgens de politie waren er kweekruimtes gevestigd in een slaapkamer en op een zolder van de woning. In totaal werden er 446 wietplanten in beslag genomen. De stroom werd illegaal afgetapt.

In de woning werd een 26 jarige inwoner van Bergen op Zoom aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (25-10-2013 om 01:43)
Jammer dat er veel mensen erg kortzichtig zijn net als de Nederlandse staat.......er zijn ook mensen die het niet voor criminele doeleinden gebruiken.Maar die worden wel over de zelfde kam geschoren. diep triest en kortzichtig. .
Brammetjh (24-10-2013 om 19:09)
Nou nou denk je dat de staat er niet mee bij helpt mensen moeten wel op den duur laat maar eens een hele straat kweeken en dat geld weer verdelen onder de arme dan zal de armoede snel over zijn in nederland nee we hebben het te drk geld weg geven cz omhoog belstingen enz wel medelijden mee met nl
Bram (24-10-2013 om 03:42)
Weer zo'n bedrieger die denkt dat hij het wel even zal fiksen. Stroom stelen bij een ander en vervolgens de stoere knaap uithangen bij een ander. Dit soort lui hebben een enorme plank voor de kop! 't Is maar goed dat ze betrapt worden. Geen medelijden mee !!
Cookie-instellingen beheren