Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte Vlissingen al weer vrij

Toegevoegd: 25-10-2013, 14.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De 26-jarige man uit Dordrecht die gisteravond door de politie was aangehouden vanwege mogelijk vuurwapenbezit is vrijdagmiddag weer in vrijheid gesteld. 

De man meldde zich donderdagavond op het politiebureau in Vlissingen nadat hij in een woning in Blikkenburg bedreigingen had geuit. Hierna is door de politie en de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) een zoekactie gestart die niks opleverde. 


Nadat hij vandaag is gehoord had de politie geen aanleiding om hem langer vast te houden. Tijdens het onderzoek is geen vuurwapen gevonden. 

Zie ook:
- Politie zoekt vuurwapengevaarlijk persoon (24-10-2013)
Vuurwapengevaarlijke man opgepakt (25-10-2013)
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (26-10-2013 om 08:09)
Kom K, niet zo naïef. Als er 's morgens met man en macht gezocht wordt naar iemand die mogelijk een wapen heeft en deze persoon meldt zichzelf 's avonds dan heeft tie heus dat wapen niet bij zich hoor. Dat heeft tie ergens gedropt. En ze zochten hem niet vanwege z'n zweetvoeten....
Francois (26-10-2013 om 03:41)
@K Laster... Een populair woord, maar is hier totaal geen sprake van hoor. Wie zegt dat meneer geen verdachte meer is? Als de OVJ of RC bepaald dat meneer weer in vrijheid gesteld wordt gebeurd dat ook. Hopen voor hem dat het niets is anders zit ie gewoon weer achter de tralies. Valse aangifte?
K (25-10-2013 om 17:01)
Ow leuk dat je onterecht beschuldigd wordt en achtervolgd wordt door het rog misschien de aanklager vervolgen voor laster inclusief een hele dikke schade vergoeding voor de schrik die deze man aangedaan is
Cookie-instellingen beheren