Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Mishandeling na botsing Terneuzen

Toegevoegd: 25-10-2013, 18.17 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In de Vlietstraat in Terneuzen zijn vanmiddag een scooter en een auto tegen elkaar gebotst. De bestuurder van de auto heeft daarna de bromfietser mishandeld en is er vandoor gegaan.


Om 12.50 uur reed de bromfietser, 17-jarige jongen uit Axel, over het fietspad van de Wielingenlaan. Toen hij de Vlietstraat overstak, kwam er een auto achter hem aangereden die hem volgde tot op de parkeerplaats achter het winkelcentrum.

Daar ontstond een aanrijding, waarbij de bestuurder van de scooter viel. De automobilist stapte uit, gooide de bromfietser op de grond en gaf hem enkele klappen. De bestuurder van de auto reed hierna weg. De bromfietser liep een hoofdwond op, welke door ambulancepersoneel is behandeld.

De politie onderzoekt het voorval en is op zoek naar de bestuurder van de auto. Hij kan zich melden op het politiebureau in Terneuzen of bellen naar 0900-8844. De politie zoekt ook getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kaas (26-10-2013 om 18:41)
Daar zal wel nét even iets meer achter zitten
Mar (26-10-2013 om 15:33)
Heb zo het idee dat er eerder iets is voorgevallen en dat de bestuurder van de auto verhaal kwam halen. Mogelijk kan de bromfietser uitleg geven, waarom de automobilist dit zou hebben gedaan. En op deze plek geen getuigen? Kenteken genoteerd? Nee zeker allen te verontwaardigd over het gebeuren!!!
K (26-10-2013 om 11:48)
Wat voor auto was het? is het kenteken bekend? dan kan iedereen uitkijken naar deze badrhari wannabe en kan hij zo snel gevonden worden
Piet (26-10-2013 om 11:36)
Agressieve weggebruikers zoals deze zijn er helaas teveel. Maar er komt een dag dat hij de verkeerde tegenkomt en de klappen geïncasseerd moeten worden. Als de politie zo hard op zoek is is het wel vreemd dat er niks van een signalement bij staat van zowel dader als voertuig..
Bor (26-10-2013 om 09:33)
We hebben het er wel over, de aanrijding, maar weet je ook hoe de brommerrijder zich vooraf gedragen heeft, het is niet goed te praten, maar je moet wel het verhaal van twee kanten horen,,, Ik kan mij er iets bij voorstellen, als ik het gedrach van sommige brommer bestuurders ziet.....
Bram (26-10-2013 om 00:58)
Weer iemand die niet in staat is gewoon aan het verkeer deel te nemen. Het lijkt erop dat hij de botsing zelf in elkaar heeft gezet. Nu maar hopen dat hij zichzelf aanmeld bij de politie. Ben benieuwd naar zijn verklaring.
Cookie-instellingen beheren