Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bedreiging met mes in Cadzand

Toegevoegd: 25-10-2013, 22.12 uur
Door: Roland de Jong

CADZAND - Donderdagavond hebben vier jongeren in Cadzand onder bedreiging van een mes bij twee jongens geld afhandig gemaakt. Er zijn twee arrestaties verricht.


Het incident vond rond 21.15 uur plaats op de Scheldestraat. De slachtoffers, twee 15-jarige jongens uit Bonn en Königswinter (Duitsland), meldden het voorval kort daarna aan hun familieleden.

Rond 22.30 uur werd een van de verdachten, een 14-jarige jongen uit Wuppertal (Duitsland) door een burger op de Scheldestraat aangehouden. De politie werd gebeld en die heeft de jongeman vervolgens naar het politiebureau bracht.

Rond 02.00 uur meldde een tweede verdachte, een 14-jarige jongen eveneens uit Wuppertal, zich op het politiebureau. De jongens zijn naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar zij nog steeds vastzitten. De politie is nog op zoek naar de twee andere verdachten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (26-10-2013 om 00:53)
14 jaar en dan al zo verrot. Haast niet te geloven, maar helaas al te waar. Knap van 1 van die jongens die zichzelf heeft aangemeld. Lijkt mij te verwachten dat de rechtbank zich zeker duidelijk zal uitspreken naar de ouders van deze jongens. Dit eens maar nooit weer !!
Anneke (26-10-2013 om 00:09)
Jeetje, 14 jaar!!! Daarvan kun je dus met recht zeggen dat ze voeding maar géén opvoeding gehad hebben!
De vaandel hoog (26-10-2013 om 00:02)
Zowel Bonn, Königswinter als Wuppertal liggen niet ver van elkaar, evenals de leeftijd van de betrokkenen. Wellicht kennen zij elkaar en hadden nog een ei met elkander te pellen.
Cookie-instellingen beheren