Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 394 km

Steekpartij centrum Terneuzen

Toegevoegd: 27-10-2013, 04.52 uur - Update: 27-10-2013, 09.51 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In het centrum van Terneuzen is vannacht een man gewond geraakt bij een steekpartij.


Het steekincident vond even na 03.00 uur (wintertijd) plaats in het uitgaansgebied bij de Nieuwstraat. Volgens een getuige kwamen dader en slachtoffer ruziënd uit een café. Het slachtoffer zou vervolgens vrijwel direct zo'n drie keer zijn gestoken. De man zou onder meer geraakt zijn in zijn arm.

Er werd snel een ambulance gebeld en de gewonde man is door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis in Terneuzen. Hij bleef aanspreekbaar. Na medische behandeling heeft het slachtoffer het ziekenhuis verlaten.

Na de steekpartij ging de dader er rennend vandoor. Hij kon echter door de politie worden aangehouden. In de Lange Kerkstraat zagen agenten namelijk kort na de steekpartij een man lopen die voldeed aan het signalement van de dader. Zij wilden deze man aanhouden. Ondanks dat de agenten peperspray naar hem spoten en hun pistolen op hem richtten, rende de man weg, de Elleboog in.

Toen de agenten de bocht omkwamen, lag de man op de grond. Ze konden hem vervolgens snel aanhouden. Het gaat om een 19-jarige Terneuzenaar. Hij had een mes bij zich en dit is in beslag genomen.

De aanleiding van de ruzie is niet bekend. Na het steekincident was het vrij snel weer rustig in de Nieuwstraat. De politie heeft geen uitgebreid onderzoek gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (27-10-2013 om 11:57)
Goed dat deze man gepakt is. Te zielig voor woorden dat agressieve gedrag!! Jammer dat de politie hun kogels gespaard hebben, was een mooi moment voor een waarschuwingsschot of aanhoudingsvuur. Dan onthoudt de dader dit domme gedrag waarschijnlijk nét iets langer..
Notenees (27-10-2013 om 11:29)
Nog niets veranderd in Terneuzen ..blijft gezellig met zulke idioten. Snap dat de mensen op den duur wegblijven !!
Terneuzenaar (27-10-2013 om 10:45)
Het was helemaal niet rustig in de stad! Naar sfeertje en meerdere vechtpartijen.
Edel (27-10-2013 om 09:48)
Conclusie, preventief fouilleren weer toepassen, daarnaast gevangenis straf op het dragen van wapens verhogen. Edel
JanDoedel (27-10-2013 om 06:45)
Goed zo onderzoek is niet nodig. Pleister en op en klaar. Zonde van de tijd onderzoek
Cookie-instellingen beheren