Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Politie deelt 23 bekeuringen uit

Toegevoegd: 28-10-2013, 16.36 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij verkeerscontroles verspreid in de provincie heeft de politie dit weekeinde in totaal 23 bekeuringen uitgedeeld.


De controles vonden plaats op verschillende locaties in de gemeenten Borsele, Goes, Hulst en Reimerswaal. Er werd gecontroleerd op snelheid en het gebruik van alcohol. Tussen 14.30 uur en 22.30 uur werd op snelheid gecontroleerd op de Westhavendijk in Wilhelminadorp, het Lange Weegje in Kwadendamme, de Hoofdstraat in Ovezande en de Spoorlaan in Krabbendijke.

Bij de controles op Zuid-Beveland werden 18 bestuurders bekeurd omdat zij zich niet aan de maximum snelheid hielden. Bij de controle in Ovezande werd een bestuurder betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De man blies 515 ug/l. Ook bleek hij niet in het bezit van een rijbewijs.

Tussen 19.00 uur en 22.30 uur vonden alcoholcontroles plaats op de Albert Joachimkade, de Van Hertumweg en de Middelburgestraat in Goes. In totaal werd bij 226 automobilisten een blaastest afgenomen. Eén bestuurder had te diep in het glaasje gekeken. Hij blies 985 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg een dagvaarding mee.

Tussen 15.00 uur en 17.30 uur werd op snelheid gecontroleerd op de Hulsterweg in Terhole, de 's-Gravenstraat in Clinge en de Woestijnestraat in Clinge. Er gingen 4 bestuurders op de bon. De alcoholcontrole in Hulst vond plaats tussen 18.30 uur en 22.00 uur op de Zoutestraat, de Tivoliweg en de Stationsweg. In totaal 143 bestuurders moesten blazen. Drie daarvan waren in overtreding: de testuitslagen 230, 420 en 195 ug/l.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mreen (28-10-2013 om 18:57)
Daar hebben ze tijd vor of waren ze aan he inbreken in een andere paats da politie he staatskan spekken maar burgrrs helpen nee horo pesten ja bote hier bioete daar boete overal
Cookie-instellingen beheren